2009 Ekim Anneleri

bable cok gecmis olsun.

birsey sormak istyorum benim sacım koyu kahve ve organik boya ile boyuyorum normalde. Simdi 2 gündür düsünüyorum sac rengimi actirmaya baya bir actirmak istiyorum. Hayatımda hic yapmadim nerden esti onuda anlamadim daha ama bayanssulusmile. simdi emziriyorum diye düsünüyorum actirmak zararli olurmu diye?

siz ne yapiyorsunuz.

geceleri ben her emzirmeden sonra esime veriyorum ve esım gazını cıkartıp yatırıyor. Bende yapabilirim ama gizemin dedigi gibi neden yardımcı olmasın bana.boshayallersmile

MUSYAS cım,

lütfen şu çingene beşiğini masada nasıl yaptınız anlatırmısın bizimkide sadece battaniyede sallanırken uyuyo inan çok büyük bir iyilik yapmış olcaksın resmini çekip koyarmısın sana zahmet

slm kızlar çok yorgunum inşallah sizin keyifler yerindedir...
cuma sabahı 7de ankaraya gittik hem kardeşimi usta birliğine teslim ettik, hemde kayınvalidelere gittik torunlarını özlemişlerde...
dün akşamüzeri döndük bu seferde halamın eşi trafik kazası geçirmiş vefat etti onun cenazesine gittik dün gece anca gelebildik eve, bugünde evle ve çamaşırlarla uğraşıyom başım kazan gibi-tatlicadiarzu-
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kızım eskisi kadar emmiyo aç aç uyuyo depresyondayım:çok üzgünüm:

cuma sabahı 7de ankaraya gittik hem kardeşimi usta birliğine teslim ettik, hemde kayınvalidelere gittik torunlarını özlemişlerde...
dün akşamüzeri döndük bu seferde halamın eşi trafik kazası geçirmiş vefat etti onun cenazesine gittik dün gece anca gelebildik eve, bugünde evle ve çamaşırlarla uğraşıyom başım kazan gibi-tatlicadiarzu-
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kızım eskisi kadar emmiyo aç aç uyuyo depresyondayım:çok üzgünüm:

elam öncelikle başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin :teselli: kardeşine da hayırlı tezkewreler dilerim yorgunluktan süt azalıyor dinlenmeye gayret göster bu hafta kayınvaldem de bakma sırası kesin sütüm azalır offffff eyvahedigeldismile

tesekkur ederım selına79 yaa ben ınternetden arastırdım kanıtlanmıs bı zararı yok yazıyo ama yınede onermıyoruz dıyo eger boyarsanızda sacınızı soguk souyla durulatın dıyordu bırde sac acmak ıcınde organık boyalar var sacı papatya boyasıyla acıyolar fılan ben hep ole attırıordum roflemı

elam öncelikle başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin :teselli: kardeşine da hayırlı tezkewreler dilerim yorgunluktan süt azalıyor dinlenmeye gayret göster bu hafta kayınvaldem de bakma sırası kesin sütüm azalır offffff eyvahedigeldismile

çok sağol cnm:1hug:
dinlenmek ne mümkün evde bi lokma yemek yok yapıcam ela uyusun diye gözünün içine bakıyom o uyudukça iş yapıyom napimakannehir
kayınvalideyi takma sütü gerçekten etkiliyo bizimki kuzu olmuştu bu sefer hiç alttan almadım bide çok sevdiğim ekşili köfteyi yapmış sözde gönül alacakyaa köfteyi yedim amaa oyunlarını yememkaydirigubbakcemile3
nekadar iyi olmaya çalışsada öyle soğumuşum ki...
gıcık iştee elanın bütün uzuvları kendi sülalesine benzetiyo sanki anne sülalesi mantar:mymeka:

elalım oncelıkle basınız sağolsun ve kardesın ıcınde hayırlı teskereler duzenı bozulmustur yavrucagın onun ıcın ac duruyordur duzelır sımdı bı zaman sonra benımkı bı yerde kaldıkmı hep ole yapıyo uyumuyo bıle bı zaman sonra duzelıyo ama

çok sağol cnm:1hug:
dinlenmek ne mümkün evde bi lokma yemek yok yapıcam ela uyusun diye gözünün içine bakıyom o uyudukça iş yapıyom napimakannehir
kayınvalideyi takma sütü gerçekten etkiliyo bizimki kuzu olmuştu bu sefer hiç alttan almadım bide çok sevdiğim ekşili köfteyi yapmış sözde gönül alacakyaa köfteyi yedim amaa oyunlarını yememkaydirigubbakcemile3
nekadar iyi olmaya çalışsada öyle soğumuşum ki...
gıcık iştee elanın bütün uzuvları kendi sülalesine benzetiyo sanki anne sülalesi mantar:mymeka:

o kendı sulalesıne benzetılme bızdede var sankı ben sade tasımaya yaramısım gıbı adam tek yapmıs cocugu hanı amca fılan neyse kendı kardesıne kardesının cocuguna bızım taraf harıc kım varsa... bende dıyorum keske bıze benzese hepsı uzun boylu renklı gozlu kumral dayıları gıbı kızlar pesınde kosar ınsallah onlara benzer dıyorum

elalım oncelıkle basınız sağolsun ve kardesın ıcınde hayırlı teskereler duzenı bozulmustur yavrucagın onun ıcın ac duruyordur duzelır sımdı bı zaman sonra benımkı bı yerde kaldıkmı hep ole yapıyo uyumuyo bıle bı zaman sonra duzelıyo ama

sağol cnm:1hug:
ilk kez beşiği dışında başka yerde yatmıştı ama dün gece evdeydik bugün gene öle çok emmediakannehir
artık ek gısa zamanımızın geldini hissediyorumbilmiyorumkismile

slm kızlar...

gülican cım nasılsın görunmuyon ne zamandır?

Denk gelemedik bak bi türlü. Şimdi de sen çıkmışsın. benneyaptımki
Naptın arabayı kullanabiliyomusun, ozan duruyomu arkada. Havalar da düzeliyo bekliyoss artıkın buyrunnnnnnnnn

bable cok gecmis olsun.

birsey sormak istyorum benim sacım koyu kahve ve organik boya ile boyuyorum normalde. Simdi 2 gündür düsünüyorum sac rengimi actirmaya baya bir actirmak istiyorum. Hayatımda hic yapmadim nerden esti onuda anlamadim daha ama bayanssulusmile. simdi emziriyorum diye düsünüyorum actirmak zararli olurmu diye?

siz ne yapiyorsunuz.

geceleri ben her emzirmeden sonra esime veriyorum ve esım gazını cıkartıp yatırıyor. Bende yapabilirim ama gizemin dedigi gibi neden yardımcı olmasın bana.boshayallersmile

Ben de 6 ay bitince kendi saçımın üstüne normal boyayla açtırarak balyaj gibi bişiyler istiyorum. Bkalım becerebilirlerse. Ama oreale cesaret edemiyorum bi de saçımı da çok yıpratıy, zaten yarısı döküldü :umursamaz:

Başınız saolsun canım....
Ankara'ya gelmişken keşke buluşma düsenleseymişiz, hem kaynanayı daha az görürdün kaydirigubbakcemile3

gülican normal boya ile sacın rengi acılırmı? benimki koyu kahve gidip kumral alsam üstüne sürsem ne olur acaba?sacım hep koyu artık farklı birsey istiyorum.biryandan diyorum emzirme dönemdesin gene koyu organik boya. benim cok beyazım var ve koyu renkte cok belli ediyor kendini sürekli boyamam gerekiyor. hamileykende boyamıstım ama dedigim gibi hep organik

gülican normal boya ile sacın rengi acılırmı? benimki koyu kahve gidip kumral alsam üstüne sürsem ne olur acaba?sacım hep koyu artık farklı birsey istiyorum.biryandan diyorum emzirme dönemdesin gene koyu organik boya. benim cok beyazım var ve koyu renkte cok belli ediyor kendini sürekli boyamam gerekiyor. hamileykende boyamıstım ama dedigim gibi hep organik

Canım benim saçım da orta kahve 1-2 ton açık balyaj yaptırcam dedim kuaför boyayla olur dedi. Bitkisel boyalardan yaparız dedi

kızlar jel aldım dıs kasıntısına ve hersey normale dondu bızde emmemek durup dururken aglamak surekılı uyanmak hersey bıttı

kislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?

bende tek memeden veriyorum sagi hic almiyor dogdugundan beri ancakki keyfi yerindeyken aliyor ama emmiyor konusuyor meme agzindayken
solla idare ettik bugune kadar ,simdilik yetiyor Allaha sukur 2 saatte bir emziriyorum gunduz gece 1 kere kalkip emziriyorum yetiyor,tek memeyle doymasa zaten kiyameti koparirdi diye dusunuyorum huzursuz degil.Kilo alimi da iyi ama ben 4 aydan sonra endiseliyim yetmezse diye ama ek gidaya simdilik gecmek istemiyorum bakacagiz duruma.

kizim artik meme emmek istemio.karni ac olmasina ragmen meme verince ciglik cigliga aglio mafoldumben

sen gene de vermeye devam et bir ara boyle olabiliyor belki disleri kasindigi icin falan almak istemiyordur simdi benimkide daha guclu isirmaya basladi ucunu cok agritiyor disinin kasintisindan dolayi sanirim ancak oyle rahatliyorlar bazende bu dis kasintisi ve agrisi yuzunden emmek istemiyorlar.

aaa gece uyanırsa benim kocamda kalkarrr kalkmasada babası babası dora seni istiyo der ben kaldırırım zaten :roflol: ben uyanık olcam o uyucak yok öle bu çocuğu yanlız yapmadım hadi bakalım iş başına :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kiz cok guldum valla bende senin gibiyim ama ben askim kalk wcye gitmem gerek cocugun gazi var derim veya azcik dik tut yeni emdi der su icmeye falan giderim :) adam uykulu halinda bakmak zorunda kaliyor bazende ben gelince ikiside uyumus oluyor kaydirigubbakcemile2

Back
X