2009 Ekim Anneleri

engide geçiş olsun :( aslında bende yanında bırakıp gidiyorum koltuktan ama benimki beceremiyo dönmeyi sadece ayaklarıyla sağa sola doğdu kaydırıyo ama bunlar öyle ilginç ki birnda beceriyolar o yüzden dikkat etme lazım biraz büyünce ne yapıcaz herşeyi ağzına sokacaklar benim ki şimdiden başladı hastanede hava verilirken açmış ağzını hortumu sokmaya çalışıyo velet

ayy allahım suna bak sen mamaya gelınce yemıyo hortumu agzına sokmaya calısıyor aynen kızlar donmuyo demeyın ole bı anda donuyolar kı sankı daha oncede bılıyomusta caktırmıyormus gıbı hızlı hızlı deneme fılan yapmıyolar yanı

canım çok sağol,çok faydalı bilgiler bunlar kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

gülicim giriyorum da yazmaya fırsatım olmuyor. Anca okuyorum:) Özde çok ilgi istiyor, bi de bebim bebeğim kendi kendine oyalanan bi bebek değil ,devamlı kucağımda, bi de gündüz uykuları da azaldığı için vaktim kalmıyor inanki. Bir sabah oluyor bi akşam..
Baranım nasıl Baran da yoruyor seni Özde gibi..

Aynen canım çok yaman çıktı bunlar. İçerdeyken hiç çaktırmıyolardı.
Ben kucağımda tutmuyorum çok fazla ana kucağında duruyo ama ben de mutlaka karşısında oturuyorum, akşama kadar birbirimize bağırıp çağırıyoruz kaydirigubbakcemile3
Yaa bi de benimkinin çok sesi çıkıyo ufacık bi isteğini yapmayınca hemen bağırıyo, tv ye bile biras uzun bakınca kızıyo. Umarım bu bir iletişim şekline dönüşmez :umursamaz:

bizde de var hala..geceleri sürekli ıkınıp duruyor bakalım ne zamana kadar devam edecek.

Canım bizimde 40 ı çıkana kadar çok kötüydü, 5 dk ağlamadanduramıyodu gazdan. Ama sonra geçti. Şimdi kesinlikle emdikten sonra uyumuyo kazara uyuyakalırsa sabaha kadar 10 kere kalkıyo sürekli ıkınıp sıkınıyo. Sanırım reflü gibi bi durumu var, belki sizinki de ondandır

opuyorumnanaktan

Aynen canım çok yaman çıktı bunlar. İçerdeyken hiç çaktırmıyolardı.
Ben kucağımda tutmuyorum çok fazla ana kucağında duruyo ama ben de mutlaka karşısında oturuyorum, akşama kadar birbirimize bağırıp çağırıyoruz kaydirigubbakcemile3
Yaa bi de benimkinin çok sesi çıkıyo ufacık bi isteğini yapmayınca hemen bağırıyo, tv ye bile biras uzun bakınca kızıyo. Umarım bu bir iletişim şekline dönüşmez :umursamaz:

o konuda benımkıde ole kasları catıyo homurdanıyo cıglıklar atıyo ısın ılgıncı trt cocukta nam nam var onu ızlıyo bızımkı ceırdıkmı yada reklam gırdımıde o kızıyo bıze ızletmıyo ama kendı reklam gırmesıne bıle kızıyo

o konuda benımkıde ole kasları catıyo homurdanıyo cıglıklar atıyo ısın ılgıncı trt cocukta nam nam var onu ızlıyo bızımkı ceırdıkmı yada reklam gırdımıde o kızıyo bıze ızletmıyo ama kendı reklam gırmesıne bıle kızıyo

Yaa hani bebekler yüksek sesten falan korkar ya bizimki hiç öyle değil ben kızınca o da bana bağırıyo. Sanırım benim ses tonum biraz yüksek olduğundan o da böyle konuşulduğunu sanıyo.
Ben televizyondan hala korumaya çalışıyorum hep arkası dönük koyuyorum ama 1-2 aya kendi kendine gidip izler sanıyorum. Çünkü odaya girip çıkarken hemen dikiyo gözlerini

ben sırtıı donduruyordum ılk ama tepe goz yapıordu kendını arkaya dogru kafayı ıtıyordu kafası yapucak gıbı bakıyo yanı ne yapsam bakıyo onun ıcın bende cekmıyorum daha

Canım bizimde 40 ı çıkana kadar çok kötüydü, 5 dk ağlamadanduramıyodu gazdan. Ama sonra geçti. Şimdi kesinlikle emdikten sonra uyumuyo kazara uyuyakalırsa sabaha kadar 10 kere kalkıyo sürekli ıkınıp sıkınıyo. Sanırım reflü gibi bi durumu var, belki sizinki de ondandır

kızımda memede uyumak istio hep hemen uyuyo..ilk uyuduğunda iyi ama acıkıp tekrar kalktığında gece 1.30 dan sonra falan ıkınıyo genelde..dr a gidicez salı bi sorayım bakim

bable ve zuzucum çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrularuınızı..Allah bi daha göstermesin....

slm kızlar bende bıcırımla oynamaktan opnu goyurmaktan giremez oldum nete büyüdükçe i,lgi artıyo sanırsam biz tükürmeyi ögrendik ve öpücük atmayı şakşak öpüyo aynada kendini küçük hanım tükürüo baloıncuk yapıyo bide

gaz sancımız şükür geçti benimki acayipti sabaha kadar inliyodu çocuk ağlamıyodu ama sıkına sıkına sabah ediyodu şimdi çok aşırı gazı olunca çıkaramazsa kabızsa yapıyor ıkınmayı pırt yapmayı öğrendi :)
Bu arada kızlar bugün daha iyiyiz öksürük nöbet gibi geliyo ama sanırım ilacında etkisi var dr dedi daha çok öksürür balgam atmak için şükür çıkarıyo dünden beri yemesi gece iyiydi dünde iyi uydu günlerdir ama sabah yine hiçbişey yemedi umarım böyle olmaz :(( umarım hastalıpındandır iyileşince tamamen yer ...

anılcım düzeldiğine sevindim canım,şükür... inşallah daha iyi olacak annesi

Herkese iyi akşamlar biz dün 5 ayımızı doldurduk ama inanılmaz huysuzuz bu ara,artık yanaklarımı falan yemeye başladı, diş olamaz diyorum daha çok erken ama sıkıntısı sanırım dün öğleden sonra 2'den 7'ye kadar ciyak ciyak ağladı ama ne ağlama,duyan kesiyorlar heralde çocuğu der :))
Bu arada arkadaşlar ben 2. kez adet görüyorum ama çok afedersiniz feci kanamam var artık başım dönmeye başladı geçen ay da böyleydi aranızda adet görüp de böyle olan var mı???

slm kızlar bende bıcırımla oynamaktan opnu goyurmaktan giremez oldum nete büyüdükçe i,lgi artıyo sanırsam biz tükürmeyi ögrendik ve öpücük atmayı şakşak öpüyo aynada kendini küçük hanım tükürüo baloıncuk yapıyo bide

41 kere maşallah... ne güzel ya...biz de görelim o günleri Allahım ...

Herkese iyi akşamlar biz dün 5 ayımızı doldurduk ama inanılmaz huysuzuz bu ara,artık yanaklarımı falan yemeye başladı, diş olamaz diyorum daha çok erken ama sıkıntısı sanırım dün öğleden sonra 2'den 7'ye kadar ciyak ciyak ağladı ama ne ağlama,duyan kesiyorlar heralde çocuğu der :))
Bu arada arkadaşlar ben 2. kez adet görüyorum ama çok afedersiniz feci kanamam var artık başım dönmeye başladı geçen ay da böyleydi aranızda adet görüp de böyle olan var mı???

canım ben daha hiç adet olmadımbilmiyorumkismilebence doktora bi görünkaydirigubbakcemile5

gaz sancımız şükür geçti benimki acayipti sabaha kadar inliyodu çocuk ağlamıyodu ama sıkına sıkına sabah ediyodu şimdi çok aşırı gazı olunca çıkaramazsa kabızsa yapıyor ıkınmayı pırt yapmayı öğrendi :)
Bu arada kızlar bugün daha iyiyiz öksürük nöbet gibi geliyo ama sanırım ilacında etkisi var dr dedi daha çok öksürür balgam atmak için şükür çıkarıyo dünden beri yemesi gece iyiydi dünde iyi uydu günlerdir ama sabah yine hiçbişey yemedi umarım böyle olmaz :(( umarım hastalıpındandır iyileşince tamamen yer ...

geçmiş olsun canım:teselli:Alalhım şifa versin kuzuna...

cnm bende aynen ole oldum normalmıs doktorada sordum spral taktırırken duzelcek yavas yavas dedı

jasmin aynen benim kızı tarif ettin sanki.Düne kadar 1 hafta boyunca aşırı huysuz ve devamlı ağlama modundaydı. Deli etti beni. Yüzüme saldırıyo ısırmak istiyo sinirinden. Dişten şüphelendim ama değil. Doktora götürcektim artık sıyırmak üzereydim ki düzeldi. Ayda bi kere dönem dönem böyle huysuzlukları oluyor. Büyüyolar ondan heralde.
canım ben 1 kere adet oldum daha yeni bitti. Benım de çok yoğun oldu. Başını döndürecek şekilde anormal bi kanaman varsa dr ye görünmekte fayda var.

Back
X