slm kızlar nasılsınız? biz hala gaz sancısı çekiyoruz off off. var mı aynı sorunu yaşayan?
bizde de var hala..geceleri sürekli ıkınıp duruyor bakalım ne zamana kadar devam edecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız? biz hala gaz sancısı çekiyoruz off off. var mı aynı sorunu yaşayan?
engide geçiş olsunaslında bende yanında bırakıp gidiyorum koltuktan ama benimki beceremiyo dönmeyi sadece ayaklarıyla sağa sola doğdu kaydırıyo ama bunlar öyle ilginç ki birnda beceriyolar o yüzden dikkat etme lazım biraz büyünce ne yapıcaz herşeyi ağzına sokacaklar benim ki şimdiden başladı hastanede hava verilirken açmış ağzını hortumu sokmaya çalışıyo velet
canım çok sağol,çok faydalı bilgiler bunlar kaydirigubbakcemile5
gülicim giriyorum da yazmaya fırsatım olmuyor. Anca okuyorum:) Özde çok ilgi istiyor, bi de bebim bebeğim kendi kendine oyalanan bi bebek değil ,devamlı kucağımda, bi de gündüz uykuları da azaldığı için vaktim kalmıyor inanki. Bir sabah oluyor bi akşam..
Baranım nasıl Baran da yoruyor seni Özde gibi..
bizde de var hala..geceleri sürekli ıkınıp duruyor bakalım ne zamana kadar devam edecek.
opuyorumnanaktan
Aynen canım çok yaman çıktı bunlar. İçerdeyken hiç çaktırmıyolardı.
Ben kucağımda tutmuyorum çok fazla ana kucağında duruyo ama ben de mutlaka karşısında oturuyorum, akşama kadar birbirimize bağırıp çağırıyoruz kaydirigubbakcemile3
Yaa bi de benimkinin çok sesi çıkıyo ufacık bi isteğini yapmayınca hemen bağırıyo, tv ye bile biras uzun bakınca kızıyo. Umarım bu bir iletişim şekline dönüşmez :umursamaz:
o konuda benımkıde ole kasları catıyo homurdanıyo cıglıklar atıyo ısın ılgıncı trt cocukta nam nam var onu ızlıyo bızımkı ceırdıkmı yada reklam gırdımıde o kızıyo bıze ızletmıyo ama kendı reklam gırmesıne bıle kızıyo
Canım bizimde 40 ı çıkana kadar çok kötüydü, 5 dk ağlamadanduramıyodu gazdan. Ama sonra geçti. Şimdi kesinlikle emdikten sonra uyumuyo kazara uyuyakalırsa sabaha kadar 10 kere kalkıyo sürekli ıkınıp sıkınıyo. Sanırım reflü gibi bi durumu var, belki sizinki de ondandır
slm kızlar bende bıcırımla oynamaktan opnu goyurmaktan giremez oldum nete büyüdükçe i,lgi artıyo sanırsam biz tükürmeyi ögrendik ve öpücük atmayı şakşak öpüyo aynada kendini küçük hanım tükürüo baloıncuk yapıyo bide
Herkese iyi akşamlar biz dün 5 ayımızı doldurduk ama inanılmaz huysuzuz bu ara,artık yanaklarımı falan yemeye başladı, diş olamaz diyorum daha çok erken ama sıkıntısı sanırım dün öğleden sonra 2'den 7'ye kadar ciyak ciyak ağladı ama ne ağlama,duyan kesiyorlar heralde çocuğu der :))
Bu arada arkadaşlar ben 2. kez adet görüyorum ama çok afedersiniz feci kanamam var artık başım dönmeye başladı geçen ay da böyleydi aranızda adet görüp de böyle olan var mı???
gaz sancımız şükür geçti benimki acayipti sabaha kadar inliyodu çocuk ağlamıyodu ama sıkına sıkına sabah ediyodu şimdi çok aşırı gazı olunca çıkaramazsa kabızsa yapıyor ıkınmayı pırt yapmayı öğrendi :)
Bu arada kızlar bugün daha iyiyiz öksürük nöbet gibi geliyo ama sanırım ilacında etkisi var dr dedi daha çok öksürür balgam atmak için şükür çıkarıyo dünden beri yemesi gece iyiydi dünde iyi uydu günlerdir ama sabah yine hiçbişey yemedi umarım böyle olmaz( umarım hastalıpındandır iyileşince tamamen yer ...
Herkese iyi akşamlar biz dün 5 ayımızı doldurduk ama inanılmaz huysuzuz bu ara,artık yanaklarımı falan yemeye başladı, diş olamaz diyorum daha çok erken ama sıkıntısı sanırım dün öğleden sonra 2'den 7'ye kadar ciyak ciyak ağladı ama ne ağlama,duyan kesiyorlar heralde çocuğu der :))
Bu arada arkadaşlar ben 2. kez adet görüyorum ama çok afedersiniz feci kanamam var artık başım dönmeye başladı geçen ay da böyleydi aranızda adet görüp de böyle olan var mı???