2009 Ekim Anneleri

canım ben aşıya gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum 1 tatlı kaşığı sonra hiç ateşi olmuyo, yatamız zaman akşam veriyorum bide gece ateşlenirse belki farketmem diye. bi daha böyle dene istersen, çok geçmiş olsun

Ateşi aşırı yükselmedikçe ateş düşürücü kulllanmamak gerekir. Ateş, vücudun savunma gösterdiğinin belirtisi. Daha ateşi bile çıkmadan ateş düşürücü vermekle vücudun direncini kırıyosunuz.

Ateşi aşırı yükselmedikçe ateş düşürücü kulllanmamak gerekir. Ateş, vücudun savunma gösterdiğinin belirtisi. Daha ateşi bile çıkmadan ateş düşürücü vermekle vücudun direncini kırıyosunuz.

Kesinlikle sana katılıyorum cnm belki ateş yükselmicek her bünye iğneden sonra ateş yapmıyo bilmeden yükleme yapmak doğru gelmiyo bana da
Bizim dr dedi sürekli ölçün eğer 38 dereceyi bi kaç derece geçiyosa açın üstünü koltukaltlarını falan ıslak bezle silin bi 15 dk sonra baktınız ki 38.5 falan oldu yani azalma değilde yükselme oldu anca o zmaan zaten bi düşüşe geçtimi tekrar yükselmesi zor diyolar

Kesinlikle sana katılıyorum cnm belki ateş yükselmicek her bünye iğneden sonra ateş yapmıyo bilmeden yükleme yapmak doğru gelmiyo bana da
Bizim dr dedi sürekli ölçün eğer 38 dereceyi bi kaç derece geçiyosa açın üstünü koltukaltlarını falan ıslak bezle silin bi 15 dk sonra baktınız ki 38.5 falan oldu yani azalma değilde yükselme oldu anca o zmaan zaten bi düşüşe geçtimi tekrar yükselmesi zor diyolar

Aynen canım.38.5ta direnç göstermeye devam ederse ateş düşürücü verilmeli.

merhaba kızlar çok oldu uğraymadım buralara..bi taşınma telaşesi derken 1 ay ayrı kalmışım..nasılsınız ne var ne yok bakalım..bebişlerimiz ne alemde..benim ziili kızım aç bi aç hayat sürüyor resmen..bu kadar tok bir çocuk görmedim..hiç yedirmesem hiç aramıycak nerdeyse..napıcam ben bu kızla bilmem..emmeyide çok çok azalttı...çok üzülüyorum kilo alımıda iyice düştü..

merhaba kızlar çok oldu uğraymadım buralara..bi taşınma telaşesi derken 1 ay ayrı kalmışım..nasılsınız ne var ne yok bakalım..bebişlerimiz ne alemde..benim ziili kızım aç bi aç hayat sürüyor resmen..bu kadar tok bir çocuk görmedim..hiç yedirmesem hiç aramıycak nerdeyse..napıcam ben bu kızla bilmem..emmeyide çok çok azalttı...çok üzülüyorum kilo alımıda iyice düştü..

Hoşgeldin cnm.Sorma yeme konusunda bende dertliyim artık meyve püresine geçtim ben bi çay tabağına 1 bisküvi yle elma veya elma-armut püresine ezip veriyorum bayıla bayıla yiyo onu emzirmeye de devam ama dediğin gibi keyfe keder emiyo
Zaten 3 gr cık alıyo onu 1 gr ını tepişerek veriyodur 1 gr'ını da kusuyo e geriye kalan da ne kilocuk yapcak ki hala daha 7 kiloya ulaşamadım 15 i gibi aşıya götürdüm 6400 anca geldi diyorum sanırım bunlar ileriye yatırım yapıyolar kaydirigubbakcemile2

canım ben aşıya gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum 1 tatlı kaşığı sonra hiç ateşi olmuyo, yatamız zaman akşam veriyorum bide gece ateşlenirse belki farketmem diye. bi daha böyle dene istersen, çok geçmiş olsun

Canım,aşıya karşı direnç göstermesi demek zaten ateşinin çıkması,2.aylıkken yapılan aşıdan sonra öğrendim bende bunu..o yüzden ilaç vermekle direnci kırıldığını biliyorum,son çare ilaç vermek bence..Hele gitmeden önce vermek hiç doğru deil,herkesin kendi biliceği bişey tabiki,saol yinede ilgin için..opuyorumnanaktan

Kesinlikle canım,38e çıknca üstünü çıkardım bende ıslak bez koydum dizlerine,koltuk altlarına filan,sonra sık sık ölçdüm 38,3 e kadar çıkdı..38.5 e ykselseydi vericekdim ama gece 3 gibi 37.9 du sonra düşdü zatn tamamen..

kızlar akşamdan beri zeynebin ateşiyle ugraşıyom tam 36.6 yğükseliyo bisaat olmadan 39a çıkıyo sabah ateşiyle uyandık gece 5.30da yattık 36.6dı şuan makattan 39 koltuk altından 38.2 doktora gidiyoz duanıza ihtiyacımız var inş kötü bişi çıkmazz:(mafoldumben

musyas cım Allah yardımcın olsun umarım kötü bir durum yoktur
ayrıca gönderdiğin fotolar için çok teşekkür ederim

kızlar fotoları gördüm hepsi çok süper sizlerde bebeklerde çok özendim valla çok gelmek isteim nasip değilmiş umarım bi dahakine sizlerle olabilirm

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli bebişler nasıll:ecrin_bebek:

kızlar akşamdan beri zeynebin ateşiyle ugraşıyom tam 36.6 yğükseliyo bisaat olmadan 39a çıkıyo sabah ateşiyle uyandık gece 5.30da yattık 36.6dı şuan makattan 39 koltuk altından 38.2 doktora gidiyoz duanıza ihtiyacımız var inş kötü bişi çıkmazz:(mafoldumben
canım geçmiş olsun yaa kıyamam kuzuya... inşallah yoktur annesi birşeyciği..
kızlar fotoları gördüm hepsi çok süper sizlerde bebeklerde çok özendim valla çok gelmek isteim nasip değilmiş umarım bi dahakine sizlerle olabilirm

canım birdaki sefere mutlaka bekleriz kaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun canım aşı zamanı değil heralde niye çıktı ki ateşi. Diş mi çıkarıyo acaba CADIARZU
Umarım kötü bişiy yoktur

gulican bisi sorcam sana.simdi biz pespese izin ve rapor alioruz ya.daha once soyle bisi duydum 1 raporun bitince 2.sini almak icin 1 gun ise gitmen gerekio die sen duydun mu boyle bisi>

gulican bisi sorcam sana.simdi biz pespese izin ve rapor alioruz ya.daha once soyle bisi duydum 1 raporun bitince 2.sini almak icin 1 gun ise gitmen gerekio die sen duydun mu boyle bisi>

Canım hastaneden bana da öyle söylediler de. Ben öyle değil diye ısrar edip aldım. Raporun bittiğinde hemen izin alamıyosun en az 1 gün çalışman lazım çünkü izin keyfi bişiy, ama raporu art arda alabiliyosun diye biliyorum. Mantıklı olan da o yani hastaysam niye işe gidip çalışmak zorunda olayım ki. Bu arada ben 3. kez rapor aldım hepsi bu şekilde :lepi:

Nazcım bu arada kilo topicinde gördüm 20 kiloya yakın vermişin tebrik ederim valla.... alkisalkisalkis
Nası yaptın o işi yaw. Ben 40 çıktıktan sonra hiç kilo vermedim

gülican buketkızlar nasılsınız havalar hala soğuk dısarı cıkıyormusunuz yalnız? bebişler nasıl?

Back
X