Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa bu kadınlar beni deli edicek...şimdiye kadar ek gıdaya geç,su ver diye başımın etini yiyp beni sinir ettiler...ek gıdaya geçtim..sebze püresini seviyo kuzum yerken yarım bıraktırtıyolar...çok veriyosun obez olcak diyolar:mymeka:
yav sebze yiyerek obez olan çocuk gördünüz mü siz hiçalsanaalsanasmile
kimden mi bahsediyorum tabiki kaynanam ve annem...arka planda kayınpeder ve babam da var bi yandan...çocuğumu istediğim gibi büyütemicek miyim ben...ne çok karışıyolar işime ya ...isyan edicem yakında çocuğumu da alıp çekip gidicem kafayı yemedenkötükedihüso
kızlar bebeklerinizi çokmu besliyonuz maşallah kzuulara zeyneb haftaya 7aylıkolcak enson 6.5 aylıkken 7010 grdı doktor .çok iy igidiyo yüklenme sakın mamaya ek gıdaya dedi sizinkiler bayagı yüksek geldi bana yediklerimi yarıyo kuzulara yoksa benim kız çok hareketli kilo alamıyo yakıyomuş yedigini normal dedi gelişimi 7.5aylıkken -7.5-8kilo olsa yeterli dedi
kızlar bebeklerinizi çokmu besliyonuz maşallah kzuulara zeyneb haftaya 7aylıkolcak enson 6.5 aylıkken 7010 grdı doktor .çok iy igidiyo yüklenme sakın mamaya ek gıdaya dedi sizinkiler bayagı yüksek geldi bana yediklerimi yarıyo kuzulara yoksa benim kız çok hareketli kilo alamıyo yakıyomuş yedigini normal dedi gelişimi 7.5aylıkken -7.5-8kilo olsa yeterli dedi
slm ekim anneleri benim size bir sorum olacak cvp verirseniz sevinirim benim bebeğim 5 aylıkken dr kilosunu tarttı 8700 boyu 70 cm buğün bebeğimle hiç sevmesemde apt önüne çıktık 2 tane kadın 5 aylık ne kadar küçük büyümemiş dedi ya sizin bebekleriniz nasıl kilosu netteki çizelgelere göre normal kilosuda boyuda drda daha ne olsun çok güzel gelişimi diyo ve sadece emiyo bebeğim ek gıdaya dr izin vermiyo daha cvp verirseniz sevinirim. hepinize bebeklerinizle sağlık dolu günler.....
ateşşi için ılık dus aldır koltukaltlarına ıslak pamuk koy. kulagını kasıyo mu yada yanagını
Offf oğlumun ateşi 2 gündür 37-38 arasında. Calpol verdiğimiz halde normale dönmüyo. Sabaha kadar ayaktayız.Ama ne ishal ne öksürme, burun tıkanıklığı hiç bişey yok. Diş mi diyorum ama kabarıklık da yok. Yarın dr. a gidicez, telefonda diş yada orta kulak enfeksiyonu olabilr dedi. İnşallah bişeyi çıkmaz yaaaa mafoldumben
gülican geçmiş olsun, noldu ateşlendi mi?
canım "6. hastalığa" benziyor, 6 gün (gece) süren sebepsiz ateş, internetten bi bak istersen. çok geçmiş olsun.
Offf oğlumun ateşi 2 gündür 37-38 arasında. Calpol verdiğimiz halde normale dönmüyo. Sabaha kadar ayaktayız.Ama ne ishal ne öksürme, burun tıkanıklığı hiç bişey yok. Diş mi diyorum ama kabarıklık da yok. Yarın dr. a gidicez, telefonda diş yada orta kulak enfeksiyonu olabilr dedi. İnşallah bişeyi çıkmaz yaaaa mafoldumben