merhaba kıslarr
geçmiş olsun hasta beb,işşlerimize
gülçincimm tatlımm naber noldu kıss bizim kaşıklarrrr
gizemcim naberopuyorumnanaktan dora paşayı götürdün mü doktora?ek gıdayı çok takıyodun,ne dedi başlıycak mısın bu ay:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kıslarr
geçmiş olsun hasta beb,işşlerimize
gülçincimm tatlımm naber noldu kıss bizim kaşıklarrrr
zezecim tatlım yarın gideceğiz bakalım ne diyecek dr nasıl yicek bilmiyom çünkü yemek istemiyo
inş. canım elfcin nasıl güzeller güzeli kızcazın ...
kız zuzu salihliye mi geliyonalkisalkisalkisben de salihlideyim:sinifsinif:önceden seviyodum ama artık burda yaşamak istemiyorum..bıktım kaynanamın her gün evime gelmesinden:umursamaz:salihlinin ne tarafı oluyo biliyon mu kı?buyur gel beklerimopuyorumnanaktan
ya doktora bu sefer gittiğimizde sormayı unuttumeyvahedigeldismile sağlık ocağında aşı olduğunda 5.ayda alın demiri demişlerdi doktorda 5.ayda verirsin o halde demişti. Demir ilacıda sağlık ocağından veriliyor değilmi? Eczanedense istiyim eşim getirsin. Bizde kilo ile orantılı kullan 7 damla ver arkasıındanda emzirebilirsin dedi. Anne sütü demiri kesmezmiş, inek sütü kesermiş.
Ay de kayınvlidene bende angaralıyım çocukluk arkadaşım u benim de olmazmı ama salihli uzak dorusun
hadi yaa o zaman uğraşmaya devam tutturuncaya kadar desene, rrose ya sevdiği şeyleri denesen acaba dişimi çıkıyor huysuzluğu ondan olabilirmi
demir ilacını ne zamandır kullanıyorsunuz 6.ayda başlasak olurmu? yada hiç başlamasak ne güzel olur sadece pekmez versek
ben bugün kkan tahlili yaptırdım kanı düşük cıktı(( doktor günde 10 damla verdiğim ferro yu sabah öğle aksam 10 verecksin toplam 30 dedi.
(((( ama ben vermedim zaten vermek istemiyorumo seyi kuzuma ben...baska bi doktora da götürecem