Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim oğluşda hiç bişi yemio artık yorgunluktan bitap düştüm sadece emicek onuda kendi istediği zaman ve istediği kadar 2 kere çekio mememin ucunu itlio sıkarak kalkıo ayağa sonra istediğinde tekrar saldırıo ayyy uçları mahvoldu walla nasıl yedircem bilmiorum şaşırdım kaldım babasıda pazartesi dönüo umreden annemde kalıorum 1 aydır burayada alıştı şimdi eve gidince bütün düzen değişicek ve baş ağrısından duramıorum artık kızlar ya çünkü sabaha kadar saat başı kalkıo emmek için bi yese yatarken mama bende rahat edicem oda karnı tok uyucak ama malesef bi yol bulmamız lazım bu sıpaları yedirmek için
ya benim oğluşda hiç bişi yemio artık yorgunluktan bitap düştüm sadece emicek onuda kendi istediği zaman ve istediği kadar 2 kere çekio mememin ucunu itlio sıkarak kalkıo ayağa sonra istediğinde tekrar saldırıo ayyy uçları mahvoldu walla nasıl yedircem bilmiorum şaşırdım kaldım babasıda pazartesi dönüo umreden annemde kalıorum 1 aydır burayada alıştı şimdi eve gidince bütün düzen değişicek ve baş ağrısından duramıorum artık kızlar ya çünkü sabaha kadar saat başı kalkıo emmek için bi yese yatarken mama bende rahat edicem oda karnı tok uyucak ama malesef bi yol bulmamız lazım bu sıpaları yedirmek için
zencefine bilgiler icin cok tsk ederim. bizim doktor sadece ek gidaya basla dedi. aslinda biraz daha acık anlatsalar daha iyi olur, ama herhalde benim 2 cocuk oldugu icin artık cogu seyi biliyorum diye anlatmıyor. Yasak listedeki yazanları biliyordum ben ama onuda ben kendim arastırıp ögrenmistim zamanında. İspanak genel olarak kendine bile pisirsen o gün yiceksin. Patlicandada nikotin var ondan verilmiyor.
Kivi bizim doktor birkac ay sonra baslayabilir dedi bana.
Sen hangi doktora götürüyordun? uzaktaydı galiba seninki degilmi? iyi oldu paylasman. pirinc unu nasıl yapiliyor evde? Bence o kasık mamalar fena degil ya sonuc olarak bebekler icin üretilmis onlar daha faydalı degilmi acaba sadece pirinc unu vermekdense?
zencefine mersi:) bizim doc liste filan wermedi werir sanmıştım..bi kağıda 3-5 cümle bişiyler yazdı werdi.nezaman tam öğüne başlıcaz napcaz bilemiyoruz..sizinkilerden kopya çekcez artık alışana kadar..bu arada dünakşam ilk yoğurdumu mayaladım..öğlen yedircem bakalım sewcekmi..bide bu demir damlasını açkarnına weriyoruz ya..hemen peşinden emzirsem nolur beklemek gerekirmi biliomusunuz..2 gün öncesine kadar kusması bitti heralde diyodum 2 gündür kusuyoruz yine çok üzgünüm..bahar geldi yaz gelcek önlüksüz gezdirmek istiyorum kuzumu ben ya..demiri de 2 gündür kullanıyoruz,demir kusturmuyodur dimi?
zuzu demir ilacından sora emzirebilirsin ben kullanmadım o yüzden kusup kusmadığını bilmiyorum ama doktor kullandığında emzirebileceğimi anne sütünün demiri kesmediğini inek sütünün demiri kestiğini sölemişti, KEsmekten kasıt demir alındığında calsiyumun demirin emilimini ve yararını azaltması bu yüzden genelde demir hapları yada ilaçları meyve suları ile önerilir c vitamini demirin vücuda daha hızlı emilim etmesini sağlar tabi meyve suyu taze sıkılmış olacak, anne sütünü özütü farklı olduğundan rahatlıkla emzirebilirsin
zencefine çok uzun mu listen..tarayıcın filan warmı yada koysan bizde alsak..napıcamı tam bilmediğim için hiçbişiy yapmıyorum nerdeyse..dün patatesle hawucu haşladdım biraz zeytinyağı gezdirdim çorba şeklinde içirdim..eh fena diildi.önce çok buruşturdu suratını tükürür gibi yaptı ama biraz yedi..
bize muhallebi yok dedi kansız dedi.bi de arı pirinç ununun arkasında sadece su ile yapılır diyo,ama dewam sütüdemi koymak gerekiomuş..
pirinç unuylada organik şu hippin mamalarınıda denedik bisküviyle pekmez denedik olmuyo olmuyo bakim bu akşam gidip şu meyve pürelerinden alcam denicem milupanın yada hippin