İşe yarayacakları zaman yok olurlar zaten :umursamaz:
Ayarlarız inşallah...
sorma cnm öyle ...
ayarlarsanız gelırım baska gune. konusuruz yıne..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe yarayacakları zaman yok olurlar zaten :umursamaz:
Ayarlarız inşallah...
gulimcimmm; bende minenin simayın numaraları yok..buketinde..sende warsa kızlara bi hbr werirsinmii...
heyyy ankaralı annişler 6 hafta falan sora ankaradayım bana bakın buluşmazsak olmaz halmaz::umursamaz:
heyyy ankaralı annişler 6 hafta falan sora ankaradayım bana bakın buluşmazsak olmaz halmaz::umursamaz:
Bende de yok canım. Amazon'da var mı ki?
ben cok buyuk ihtimalle gelemiorum. inanilmaz buhranli bi donemdeyim. is yerimde ayri sorunlar, bitmek tukenmek bilmeyen yaklasik 20 gundur devam eden yogun bi regl donemi, istahsiz huysuz bi kiz, surekli bize gelen bi kaynana alsanaalsanasmile umarim sizler guzel bi gun gecirirsiniz :sinifsinif:
ben cok buyuk ihtimalle gelemiorum. inanilmaz buhranli bi donemdeyim. is yerimde ayri sorunlar, bitmek tukenmek bilmeyen yaklasik 20 gundur devam eden yogun bi regl donemi, istahsiz huysuz bi kiz, surekli bize gelen bi kaynana alsanaalsanasmile umarim sizler guzel bi gun gecirirsiniz :sinifsinif:
Gel canım gel aynı durumdaki başka insanları görmek moral olur..
Bu işyerindekilerde ne gıcık yaa, izne ayrılmadın mı hala ne canını sıkıyolar :umursamaz:
sahi buket ya işe mi başladın sen..ne problemi hayırdır.izin problemimi
bence eve kapandıkça çocuklarda bizde mutsuz oluyoruz, bence mümkün olduğunca çıkın buluşun iyi geliyo