2009 Ekim Anneleri

gulimcimmm; bende minenin simayın numaraları yok..buketinde..sende warsa kızlara bi hbr werirsinmii...

heyyy ankaralı annişler 6 hafta falan sora ankaradayım bana bakın buluşmazsak olmaz ha:olmaz::umursamaz:

gulimcimmm; bende minenin simayın numaraları yok..buketinde..sende warsa kızlara bi hbr werirsinmii...

Bende de yok canım. Amazon'da var mı ki?

heyyy ankaralı annişler 6 hafta falan sora ankaradayım bana bakın buluşmazsak olmaz ha:olmaz::umursamaz:

Acemiliğimizi atalım başarılı olursak, sen gelince de yaparız inşallah zemuszemus

siftahı bi yapalım hayırlısıyla:)) iişallah şekerim..yawruşlara söle bizi üzmesinlerde sık sık yapalım:))

Bende de yok canım. Amazon'da var mı ki?

aa ewet wardır onda..eferim kıs kaydirigubbakcemile5

dün parka gittik..anklılar bilir göksuya..bi kız çocuu wardı..sarışın düz saçlı ama siası filan aynı berra..1-1,5 yaşında..çimde babasına koşuyo babası kucağını açıp yere çömeliyo sarılıyo ona filan..bayıldım ya..birden berra büyümüş gibi hissettim ama bukadar benzer yani..bi acaip olduk kocimnen..büyücek dimi bu sıpalar..bıdı bıdı yürüycekler..sonra bu şikayet ettiğimiz kucakçı küççücük hallerini özliycez..sokakta minik bi bebek görünce bakıcaz,ayy ne küçük yawrumm dicez..şimdi bize yaptıkları gibi...ooy oy..

bende gelmek istiyorum ama :) geçen arkadasla bulusmamızdan sonra tırstım .
zeynepsav nickli arkadasta gelicek inş :)
inş bebişler dururlar

ben cok buyuk ihtimalle gelemiorum. inanilmaz buhranli bi donemdeyim. is yerimde ayri sorunlar, bitmek tukenmek bilmeyen yaklasik 20 gundur devam eden yogun bi regl donemi, istahsiz huysuz bi kiz, surekli bize gelen bi kaynana alsanaalsanasmile umarim sizler guzel bi gun gecirirsiniz :sinifsinif:

ben cok buyuk ihtimalle gelemiorum. inanilmaz buhranli bi donemdeyim. is yerimde ayri sorunlar, bitmek tukenmek bilmeyen yaklasik 20 gundur devam eden yogun bi regl donemi, istahsiz huysuz bi kiz, surekli bize gelen bi kaynana alsanaalsanasmile umarim sizler guzel bi gun gecirirsiniz :sinifsinif:

işte bu yüzden gelmelisin buketçim kafanın biraz dağılmasına ihtiyacın war bence..berra da aynı..inan son bikaç gündür saatlerce ağlıyorum yorgun düşene kadar..nedeni berranın uykudan delirmesine rağmen hiçbişekilde uyumaması tüm gün..we hep ağlaması..bütün gün abartmıyorum ewde ayakta geziyorum..bi dün ağlamadım onda da kocim wardı ona sattım ondan..

Gel canım gel aynı durumdaki başka insanları görmek moral olur..
Bu işyerindekilerde ne gıcık yaa, izne ayrılmadın mı hala ne canını sıkıyolar :umursamaz:

sahi buket ya işe mi başladın sen..ne problemi hayırdır.izin problemimi

Gel canım gel aynı durumdaki başka insanları görmek moral olur..
Bu işyerindekilerde ne gıcık yaa, izne ayrılmadın mı hala ne canını sıkıyolar :umursamaz:

gelmeyi cok isterim ama simdilik mumkun gorunmuo.hafta ici bu islerimi halletmem lazim kaynanalar gitmeden.izine ayrilmaya calisiorum iste alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sahi buket ya işe mi başladın sen..ne problemi hayırdır.izin problemimi

ya benim kurum kapandi bizi baska yere gecici gorevli verdiler.ucretsiz izin almaya calisiorum 1 ayi gecti o dio ben bilmiorum bu diyo evragin kayip. surekli git gel yapiorum. burnumdan geldi :sinifsinif:

AH NE GÜZEL KEŞKE BENDE ANKARADA OLSAYDIM SıZE ıYı EĞLENCELER KIZLAR....
BENı HATIRLADINIZMI GEÇMıŞTE BıRAZ YAZMIŞTIM AMA BıR SÜRE GıREMEDıM...
ŞıMDı TEKRARDAN DÖNDÜM ADIM NESLıHAN...
zemuszemus

Back
X