2009 Ekim Anneleri

iyi ki doğdum
Gördün mü yirmi beş oldum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum

....

(25 kısmı külliyen yalan)

iyi ki doğdum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum

....

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara...bence de 25 yalandır 20 falan heralde yerimseniben bende 19 hihoyyyt

Aybike dogum günün kutlu olsun. Daha nice mutlu yıllar diliyoruz sana. Neden yasını büyütüyorsun yaa hayret birseysin sen guclubacismile

mehaba kızlar nasılsınız sizlere bişey sorucam kızımın diş ti beyazlamış dişmi patlatıyor sizce patlatırsa ne kadar sürer...

merhaba arkadaşlar. benim bebeğim bugünlerde çok keyifsiz. hersabah yanına gidince gülerdi. şimdi somurtup öyle bakıyo. diş mi çıkarıyo anlamıyorum da.
biz 15 gün tatildeydk. yani hep beraberdik oğlumla. şimdi işe başlayınca küstümü ki bana :(((

iyi ki doğdum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum

....

mutlu yıllar aybikopuyorumnanaktanbenim de 14 mayısta doğum günümsırnaşık şey

mehaba kızlar nasılsınız sizlere bişey sorucam kızımın diş ti beyazlamış dişmi patlatıyor sizce patlatırsa ne kadar sürer...

valla bizimkine 17 nisandaki kontrolümüzde diş geliyo dedi doktorumuz.20 güne çıkar dedi..dediği oldu:))ama her bebekte farklılık gösterir bu:)ağrısız sızısız çıkar inşallah..bizimkinde iştahsızlık oldu malesef,hala da sürüyo,sanırım alttan 2. patlıycakeyvahedigeldismile

slm kızlaropuyorumnanaktan
burası hayalet topiğine dönmüş yahuu 10 gündür yokum 10 sayfa bile yazılmamış bilmiyorumkismile
elanın huyu o kadar çok değiştiki gece saatte bir uyanır oldu zombi gibiyim hep emmek istiyor ama bende süt çok azaldı biberonda almıyo napcam bilmiyorum gece yarısı çok ağlıyor mafoldumben

bizimde 2 dişimiz patladı önden, çok dikkat etmeyince belli olmuyo saydam bi rengi var tam diş renginde değil henüz, sanırım tam çıkınca normal diş rengine dönecek...

ankaradaki kızlarla buluştuk çok güzel bi gündü hepsini tanıdığıma çok memnun oldum 10günde geçirdiğim güzel günlerden biriydi...

umarım herkeste keyifler yerindedirzemuszemus

burası hayalet topiğine dönmüş yahuu 10 gündür yokum 10 sayfa bile yazılmamış bilmiyorumkismile
elanın huyu o kadar çok değiştiki gece saatte bir uyanır oldu zombi gibiyim hep emmek istiyor ama bende süt çok azaldı biberonda almıyo napcam bilmiyorum gece yarısı çok ağlıyor mafoldumben

bizimde 2 dişimiz patladı önden, çok dikkat etmeyince belli olmuyo saydam bi rengi var tam diş renginde değil henüz, sanırım tam çıkınca normal diş rengine dönecek...

ankaradaki kızlarla buluştuk çok güzel bi gündü hepsini tanıdığıma çok memnun oldum 10günde geçirdiğim güzel günlerden biriydi...

slm elalı
geçici bi dönem öyle oluyo benım kızımda 1 hafta her saat ası uyanıyodu habirede emmek isitiyodu ve aynen biberon almadı acaba açmı dıodum aksamları yatmadan pirinç unundan mama yapıp verdim yinede uyandı.sanıım geçiş dönmleri oluyo.bide diş rengi beyaz patlamıyomu

havalar isindi herkes disarida galiba kaydirigubbakcemile2 bizde annemle bol bol vakit geciriyoruz biliyorsunuz kotu gunler gecirdik cok sukur simdi eskisi gibi bizimle geziyor bizlere geliyor yani cok mutluyuz rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin bizleride yavrularimizin basindan :)

not : kizlar canlanin biraz elimde çayimla gazete gibi okurdum burayi artik okuyacak birsey olmuyor aaa olmazki ama kötükedihüso

ELALI disiniz hayirli olsun :)) hatta iki disiniz masallahh ya benim oglumun hic dis cikartmaya niyeti yok gibi dede diyorum artik ben ona cunki burdada onunla yasit olanlarin 2-3 tane disleri var :)))

Biz de çok memnun olduk canım, yine bekliyoruss opuyorumnanaktan
Baran da aynı düzelmedi henüz. Ama geçen gün 8 aylık bebeği olan biriyle tanıştım. 6. aydan beri düzelmedi, sürekli uyanıyo dedi. Dr. anneye bağlanmaktan demiş. Daha sürerse yandık valla.
Bizimde alt damakta bir yarık var ama diş göremedim. Acaba bizimki de saydam da ben mi anlamadım. Hiç bişi de yemez oldu sıpa

merhaba kıslarrr

bu topik ilerlemez olmuş yahuuu aaa bizdemi eskiyoruz yoksa olmaz kızlar olmazz dönün buralara

dora çok huysuz yaa geceleri çok uyanmaya başladı acaba doymuyomu çocumm ondanmı kalkıyo anlaam veremedim :uhm:

gizemcim ek gıdaya başladınmı biz yeni başladık ben muhallebi yapıyorum yatmadan 1 kere uyanıyor ceyda sütünü içip tekrar yatıyor çok şükür, gece uyanmaları çok kötü insanı çok yıpratıyor allah yardımcın olsun

Back
X