Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ki doğdum
Gördün mü yirmi beş oldum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum
iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
....
(25 kısmı külliyen yalan)
iyi ki doğdum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum
iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
....
iyi ki doğdum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum
iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
....
iyi ki doğdum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum
iyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
....
mehaba kızlar nasılsınız sizlere bişey sorucam kızımın diş ti beyazlamış dişmi patlatıyor sizce patlatırsa ne kadar sürer...
slm kızlaropuyorumnanaktan
burası hayalet topiğine dönmüş yahuu 10 gündür yokum 10 sayfa bile yazılmamış bilmiyorumkismile
elanın huyu o kadar çok değiştiki gece saatte bir uyanır oldu zombi gibiyim hep emmek istiyor ama bende süt çok azaldı biberonda almıyo napcam bilmiyorum gece yarısı çok ağlıyor mafoldumben
bizimde 2 dişimiz patladı önden, çok dikkat etmeyince belli olmuyo saydam bi rengi var tam diş renginde değil henüz, sanırım tam çıkınca normal diş rengine dönecek...
ankaradaki kızlarla buluştuk çok güzel bi gündü hepsini tanıdığıma çok memnun oldum 10günde geçirdiğim güzel günlerden biriydi...
umarım herkeste keyifler yerindedirzemuszemus
slm kızlaropuyorumnanaktan
burası hayalet topiğine dönmüş yahuu 10 gündür yokum 10 sayfa bile yazılmamış bilmiyorumkismile
elanın huyu o kadar çok değiştiki gece saatte bir uyanır oldu zombi gibiyim hep emmek istiyor ama bende süt çok azaldı biberonda almıyo napcam bilmiyorum gece yarısı çok ağlıyor mafoldumben
bizimde 2 dişimiz patladı önden, çok dikkat etmeyince belli olmuyo saydam bi rengi var tam diş renginde değil henüz, sanırım tam çıkınca normal diş rengine dönecek...
ankaradaki kızlarla buluştuk çok güzel bi gündü hepsini tanıdığıma çok memnun oldum 10günde geçirdiğim güzel günlerden biriydi...
umarım herkeste keyifler yerindedirzemuszemus