- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh hayırlı olsun yasemincim sağlıklı çıksın inşallah...bizimde ikinci gelecek galiba zaten bir haftadır bizde uykusuzduk biri geldi,şimdi diş çıktı ama hala devam ediyor...dünden beri de burun akıntısı var...iyice huysuzlaştı...gece sadece kucağımda uyudu,arada ayağıma alıp salladım ki hiç yaptığım şey değildir...inşallah düzelir kuzularımız :Saruboceq:merhabalar kızlar oğluşum 2, incisini çıkatıyor çok huysuzdu gece hiç uyumadık resmen offfff
merhaba çiçekler
öncelikle diş çıkaranların dişler hayırlı uğurlu olsun inş sağlıkla parlarlar herdaim:)
bizim kız biraz tembel henüz çay bardağımız çıtlamıyor
emeklemeye gelince oda yok dönüyor fıldır fıldır ilerleme şeklimiz bu heheheh
bir hafatdır uykularımız bölünüyor 2 gündür de iştahsız sanırım yaklaşıyor geldi gelicek eli kulağında..
bu arada kabızlık konusunda bir iki bişey söylemek istiyorum
geçen gün bi tanıdığımla konuşurken bebeğinin ameliyat olduğunu söyledi sordum arkası yırtılmış ıkınmaktan dikiş atmışlar
kabızmış bebek ıkın ıkın günlerce sonu bu olmuş..
alya biraz ıkınsa ben 2 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı veriyorum zaten çok faydalı böyle büyyen bebeklerde kanser riski 0 mış
ayrıca çok iyi bir antioksidan saymakla bitiremem faydalarını..
kızlar malum sıcaklar geldi, ela geceleri o kadar çok terliyoki sırılsıklam buluyorum emzirmeye kalktığımda...
dün gece sadece uzun kollu çıtçıtlı badi ve ince bi pijamayla yatırdım ama yine terlemişti...
kollar sürekli dışarda olduğu için kısa kolla yatırmaya cesaret edemiyorum...
üstünde ise yazlık ince bi yorgan var...
siz nasıl yatırıyosunuz? terliyomu sizin yavrularda?
felaket terliyo saçları ben ince bi pijama üstüne uyku tulumu giydiriyorum
üstünede battanıuye ama zaten battaniyeyi atıyo ondan uyku tulumu giydiriyorum
sabah kalkıo çoraplar cıkmıs battanıyenn üstüne uzatms ayaklarını açıkta o şekılde kalkıyo ama ense kısımları cok terliyo bende hasta olcak diye korkuyorum ne kadar kalınlıkta giydirilmesi gerek bilmıyorum
kızlar malum sıcaklar geldi, ela geceleri o kadar çok terliyoki sırılsıklam buluyorum emzirmeye kalktığımda...
dün gece sadece uzun kollu çıtçıtlı badi ve ince bi pijamayla yatırdım ama yine terlemişti...
felaket terliyo saçları ben ince bi pijama üstüne uyku tulumu giydiriyorum
üstünede battanıuye ama zaten battaniyeyi atıyo ondan uyku tulumu giydiriyorum
sabah kalkıo çoraplar cıkmıs battanıyenn üstüne uzatms ayaklarını açıkta o şekılde kalkıyo ama ense kısımları cok terliyo bende hasta olcak diye korkuyorum ne kadar kalınlıkta giydirilmesi gerek bilmıyorum
ohhh hayırlı olsun yasemincim sağlıklı çıksın inşallah...bizimde ikinci gelecek galiba zaten bir haftadır bizde uykusuzduk biri geldi,şimdi diş çıktı ama hala devam ediyor...dünden beri de burun akıntısı var...iyice huysuzlaştı...gece sadece kucağımda uyudu,arada ayağıma alıp salladım ki hiç yaptığım şey değildir...inşallah düzelir kuzularımız :Saruboceq:
yazık yavruya yaa ne kadar zor...ben bora bir gün yapmadı diye o da ben de helak olmuştuk... ama Allah'a şükür bir kere yaşadık kabızlık sorununu,inşallah olmaz
alya'mın da diştendir annesi büyük ihtimalle,sağlıkla gelsin inşallah opuyorumnanaktan
deryacım izmir çok sıcak ben yaklaşık 10 gündür sadece yarım kollu ve alltan çıtçıtlı budy ile yazırıyorum.sadece bazı geceler alttan ince ayaksız pijama altı giydiriyorum. üstüne gelince bizimki kışın bile zorla örtünüyordu... şimdi ince penye battaniyesi var onu sadece sarılıp uyumak için kullanıyor,uyuyunca da tepikliyor kaydirigubbakcemile3 bana çekmiş bende hiç uyurken bişey örtmeyi sevmem,anası kılıklı oğluşum benim![]()
kızlar okadar sarıp sarmalamayın terlemesi hastalığa davetiye çıkarır ALLAH korusun
benimki t-shirt altına da ayaksız pijama okadar kuş tüyü yorganla yatıyor ince pek kalın değil
gündüz uykularında penye battaniyeyle..
Benim ki de cok terledigi icin 1 haftadir kisa kollu tisort ve sortla yatirip ustune pike ortuyorum. Gece arasira bakiyorum kollari sicacik sende dene vucudu sicaksa daha ince yatir sonucta terlemesi daha kotu.
benim cadım da çok terliyo ama sadece ensesi ve saçları..bugün ilk kez çorapsız yatırdım..dönüp duruyo yatağın içinde yatırdığım gibi bulamıyorum,her dönüşünde de mızıklanıyo uyandırıyo bizi,yüzüstü yatmaya başladı..3 gündür uykusuzuzsempatiksalakcinniçok sinirli oluyorum ben uyuyamayınca ya:1ninca:sanırım 2 incinin marifeti bu uykusuzluklmaz:
öyle huysızluğu yok ama uyumuyo işte,illet ediyo benibilmiyorumkismile
kızlar bizim dr.bu ay haftada 1 balık buğulama yap öğlen yedir dedi,dilbalığı,tavuk balığı veya somon olcakmış..bunlar alerjen değilmiş..sizin dr. lar ne dedi..yer mi acaba..benim kız şimdiden yemek seçiyo:uhm:
Bizde yaklaşık 2 haftadır yazlık sisteme geçtik.Gece uzun kollu body ya da askılı body üstüne t-shirtle yatıyoruz.Altımızda da ince pijama.Gec uykularında kısmen kalın gündüz uykularında da penye battaniye kullanıyorum.
Gerçekten Rabbim korusun meleklerimizi ama hastalanır diye giydirdikçe daha hassas çocuklar oluyorlar ve en ufak terlemede ileride çabuk hastalanmalarına yol açıyor bu.Mesela hala kilotlu çorap gidirenleri okuyorum eee bırakalımda o ısırılası bacaklar artık çıksın biraz meydana:))
slm kızlar.
az önce dr dan geldık.oğlum sabah 6 da hırıltılı bı ağlamayla uyandı.ses boru gıbı bı de ıshal oldu. dr a gıttık ses tellerı enfeksıyon kapmıssoğuk buhar verdıler hastanede bıde iğne
kaka tahlılı ıstedıler ama yapmadı bıdaha yaparsa göturcem bezı ters bağlattılar orada ustume kac kez ısedı ust bas rezıl olduk neysekı sımdı evdeyız.bı tane burun spreyımız var azcık duzeldı gıbı ama bakalım umarım ıyılesır iğneden sanırım uyuyo şimdi. cok mızmız bı ses tonu oldu.Allahım şifa ver tüm hastalara
çok geçmiş olsun cnm:teselli:
acil şifalar diliyorum...
Gülicim inciniz hayırlı olsunopuyorumnanaktan
aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz uykusuz geceler çooookkk zorakannehir inşallah bundan sonrası sıkıntısız olur:Saruboceq:
zuzum gözün aydın bebeiimopuyorumnanaktan
bundan sonra berrayla ilgili konuşurken yavruşun biyerini kaşı emilülülülülülü
derya ankarada resim çekinmedinizmi zuzumla bari face koy göreyim yaw :mymeka:
merhabalar kızlar oğluşum 2, incisini çıkatıyor çok huysuzdu gece hiç uyumadık resmen offfff
slm kızlar.
az önce dr dan geldık.oğlum sabah 6 da hırıltılı bı ağlamayla uyandı.ses boru gıbı bı de ıshal oldu. dr a gıttık ses tellerı enfeksıyon kapmıssoğuk buhar verdıler hastanede bıde iğne
kaka tahlılı ıstedıler ama yapmadı bıdaha yaparsa göturcem bezı ters bağlattılar orada ustume kac kez ısedı ust bas rezıl olduk neysekı sımdı evdeyız.bı tane burun spreyımız var azcık duzeldı gıbı ama bakalım umarım ıyılesır iğneden sanırım uyuyo şimdi. cok mızmız bı ses tonu oldu.Allahım şifa ver tüm hastalara