2009 Ekim Anneleri

kızlar hiç böyle şeyleri paylaşmazdım ama bende bugün sizlerden dua bekliyorum :(

kayınpederim kanser hastasıydı prostat,akciğer,beyin ameliyatları geçirmişti şu geçen iki sene içerisinde ve Allah'a şükür vücutta artık hastalık yok
ama şimdi cuma günü kayınvalidemin koltundaki beze biyopsi yapıldı ve bugün çıkan sonuca göre malesef göğüs kanseri,yarın koltukaltı ve göğsü alınacak...psikolojimiz heleki eşiminki çok bozuk,hem anne hem baba Allah kimselere göstermesin,adını bile duyurmasın inşallah...
sizlerden ricam dua edin bizim içinde,Allah herkesin hastanı içinde de bizlerinkini sağlığına kavuştursun inşallah

umarım enkısa zamanda atlatırlar,geçmiş olsun şimdiden.üzüldüm..

canım benim doktor şurup verdi ama ben vermek istemiorum çünkü hem içmio demir vitamin filan veremioruz hemde kilosu normalin üstünde zaten banada iştah açıcı şurup vermişler halimi görsen bu akşam sinir krizi geçirdim kıyafet bulamıorum sonradan çıkıo bunlar ama napıcamı şaşırmış durumdayım yani

kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize... bu akşam oradaydık ve şaka gibi biz kayınvalideme moral vereceğimize o bize moral veriyordu... çok güçlü bir kadın , inşallah atlatacak...

Atlatacak inşallah blüücüm, moral çok önemli bu hastalıkta bildiğin gibi. Kayınvaliden iyileşeceğine inanmış olmalı ki morali iyi demek ki, bu bile çok güzel bir gelişme. Allah yardımcısı olsun bu hastalıkla mücadele eden bütün hastalarımızın inşallah..

kızlar hiç böyle şeyleri paylaşmazdım ama bende bugün sizlerden dua bekliyorum :(

kayınpederim kanser hastasıydı prostat,akciğer,beyin ameliyatları geçirmişti şu geçen iki sene içerisinde ve Allah'a şükür vücutta artık hastalık yok
ama şimdi cuma günü kayınvalidemin koltundaki beze biyopsi yapıldı ve bugün çıkan sonuca göre malesef göğüs kanseri,yarın koltukaltı ve göğsü alınacak...psikolojimiz heleki eşiminki çok bozuk,hem anne hem baba Allah kimselere göstermesin,adını bile duyurmasın inşallah...
sizlerden ricam dua edin bizim içinde,Allah herkesin hastanı içinde de bizlerinkini sağlığına kavuştursun inşallah

cok gecmıs olsun cnm Allah acil şifalar versin...

canım allah acil şifalar versin inşallah...benimde kayınvaldem hastanede yatıyo ve malesef kanserden şüphe ediyolar bende çok üzgünüm dualarımızı eksik etmeyelim ne olur...:1hug:

rabbim şifa versin tez zamanda cnm bnm aile kadar kutsal bişi yok bende buaralar babacıgım için endişeliyim hep allahım kayınvalidene ve tüm hastalara tez zamanda şifa versin inşallah

blueflower Allah beterinden korusun canım. geçmiş olsun.
ek gıda verirken çok aç olmamsına dikkat edin bence bizimki çok açsa ağlıyo emmek istiyo verdiğim şeyi reddediyo biraz emziriyorum rahatlayınca çorba veriyorum genelde yeni uyandığında daha kolay besleniyo bi deneyin belki faydası olur. yemek bölümünde sordum ama burdanda sormak istiyorum keçi boynuzu pekmezi veren varmı dr a danışamadım kahvaltıda versem diyorum ne dersiniz.

canım çok geçmiş olsun benim kayınvalidemde aynı durumda gecen hafta aldılar göğsünü ve koltuk altını şu anda durumu iyi dikişleri alınıyor yavaş yavaş herşen bundan sonra başlıyormuş inş bu saatten sonra Allah ikisinede acil şifa verir...:Saruboceq:

slm kızlar oğlumda bnde hala hastayız o nu dün göturduk öksürüp duruyo.bugunde bn gıttım antıbıyotık verdı vede parol.antıbıyotıği içmicem ıhlamurla ıdare edıyom bakalım bazı antıbıyotıklr bebkte dıs curumesıne neden olabılıyomus bana verdıği değil ama .eğer antıbıyotık alıyosanız dr a mutlaka sorun cocuğun dişi ıçin

arzu ALLAH şifa versin canım insallah en erken zamanda saglıguna kavusur!!!!

slm kızlar oğlumda bnde hala hastayız o nu dün göturduk öksürüp duruyo.bugunde bn gıttım antıbıyotık verdı vede parol.antıbıyotıği içmicem ıhlamurla ıdare edıyom bakalım bazı antıbıyotıklr bebkte dıs curumesıne neden olabılıyomus bana verdıği değil ama .eğer antıbıyotık alıyosanız dr a mutlaka sorun cocuğun dişi ıçin

geçmiş olsun naz su aralar havaların nasıl oldugu belli değil dikkat edin

arzucum ve diger butun arkadaslarimizin yakin hastalarina Allahtan sifa diliyorum
sadece bizim gruptaki yazilari okuyunca ne kadar cok kanser hastasi olduguna sasirdim demekki bildigimizdende cok yaygin bir illetmis bu :( Allahim korusun herkesi dermansiz dert vermesin sevdiklerimizi sevenlerine bagislasin insallah.

kızlar tekrar teşekkür ederim...bu sabah ameliyat oldu kayınvalidem...ben gidemedim gerçi , bora'yla evdeydim ama hop oturup hop kalktım... durumu iyiymiş Allah'a şükür,yarın nasipse çıkacak.. Allah kimselere yaşatmasın inşallah.

yoğurt yapma makinasına en başından beri ısınamamıştım ben...
bende babymix elmalı ve sadesinden veriyorum bazen yemek istemiyo ozaman içine 1-2 tane cicibebe bisküvi eziyorum öle daha iyi yiyor sende dene istersen...
muz belki tek başına ağır gelebilir elma yada armutla karıştırıp vermeyide deneyibilirsin cnm

canım babymix i sevmedi benim cadı..daninonun muzlusunu yedi bikaç kere sonra onu da yemedi..ev yoğurduna vanilya ve şeker koyuyorum(ki doktor şeker koyma dedi) yine almıyo..elma,muz koyuyom yine almıyo:(((bebe bisüvisini sütle ezip sabahları veriyom sevmiyo..yoğurt düşmanı!

ama yoğurtta bebe bisküvisini denemedim hiç..belki yer,deniycem..tavsiyen için sağol:)

Rabbim acil şifalar versin,size de sabır..çok zordur eminim...çok üzüldüm okurken..

bnde bugun teyzemın göğsunde kıtle varmısonu öğrendım umarım sonuc kötu cıkmaz...Allah herkesın yardımcısı olsun

Back
X