2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlarr
tüm hastlara geçmiş olsun Allah şifa versin
benim oğlumda hasta :( çok öksürüyo bugun doktora götürücem umarım çabucak iyileşir

gülicim çok şükür geçti, kalıcı çil değilmişhihoyyyt
bana güneş çok dokunur sanırım elada bu konuda çok hassas koruma faktörlü krem kullanmam lazım:utangac:

Gözünüz aydın, çok dikkat etmek lazım artık yaz geldi iyice. Bizimkinin de cildi hassas bu hafta sonu krem alıcam, artık dışarı çıkarken sürücez.Dr. mustela, sebamed ve coppertone tavsiye etmişti. Sebamed düşünüyorum ben de.

kızlar bora şimdi de poposunun üstünde otururken kaydırarak istediği yere gitmeye başladı :))

popo üstü gidiyor,hehe hacı yatmaz gibi oldu çocuk kaydirigubbakcemile3

Gözünüz aydın, çok dikkat etmek lazım artık yaz geldi iyice. Bizimkinin de cildi hassas bu hafta sonu krem alıcam, artık dışarı çıkarken sürücez.Dr. mustela, sebamed ve coppertone tavsiye etmişti. Sebamed düşünüyorum ben de.

sağol cnmŞeniz
henüz almadım ama bende sebamed düşünüyorum sen koruma faktörünü kaç alıcaksın cnm?

kızlar bora şimdi de poposunun üstünde otururken kaydırarak istediği yere gitmeye başladı :))

popo üstü gidiyor,hehe hacı yatmaz gibi oldu çocuk kaydirigubbakcemile3

maşallah boraya:nazar:
bizimki hala emekleyemiyor gitmek istediği yere döne döne gidiyor zillimkaydirigubbakcemile3

deryacım maşallah eloşuma :nazar: borada en başta öyle başlamıştı :)

sağol cnmŞeniz
henüz almadım ama bende sebamed düşünüyorum sen koruma faktörünü kaç alıcaksın cnm?

Baran bey beyaz ötesi olduğu için :asigim: en yüksek olanı almayı düşünüyorum canım 50 sanırım. Şu krem gibi yoğun olanlardan istiyorum ama hani su falan değince geçmeyenleri.

Bugün çok yorucu ama bi okadarda süper bi gün geçirdik..Keremim 4 yaşına girdi onu kutladık baya kalabalık ve eğlenceli bi parti oldu gelen arkadaşlarıma burdanda çokk tşkler....

günaydın arkadaşlar

bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo
kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli
vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız :(
artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle...
ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile

günaydın kızlar bayagıodır ugrayamıom topiğe kızımın ilk iki dişi birden patladı ilgi budalası oldu tüm gün oyun oynuyom onlaaa oyun arkadaşı oldum evdee umarım sizlerde iisinizdir buarada oyaramaz zeyneb aglıyan zeyneb gitti çok mülyim uslu bi zeyneb oldu büyüdükçe derdi bitmez derler tam tersi oldu maşallah kuzuma çok ii yiyo herşeyi ama çokçok hiperaktif kilo almıo yakıo hala 8i göremedik kiloda ama kemikler fula full calsium almış fena tekmik atıyo zıplıo ellerinden tutunca

hasta bebişklerimize allah şifA VERSıN TEZ ZAMANDAA

cnm caljel al rahatlatıo bıde temız berzle parmagınla su sÜrÜp masaj yap 5dk ııgelıo sakınleŞıo 1haftaya Çıkar dıŞlerı ŞıŞtıyse damak

günaydın arkadaşlar

bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo
kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli
vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız :(
artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle...
ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile

canım malesef bizim üç haftadır böyle :( ilk 10 gün sonunda bir dişi çıktı tam ona sevinirken diğeri çıkacak herhalde şimdi... hala uyku sorunumuz devam ediyor malesef,uykusuzluktan başım çok ağırıyor,inşallah geçecek hepsi....

cnm caljel al rahatlatıo bİde temİz berzle parmagınla su sÜrÜp masaj yap 5dk İİgelİo sakİnleŞİo 1haftaya Çıkar dİŞlerİ ŞİŞtİyse damak

yasemincim ben de aldım caljel ama bizde pek işe yaramadı :) bora sadece tadını çok sevdi kaydirigubbakcemile3

yasemin cok sevindim zeynep in keyfinin yerinde olmasına kiloya takma yeterki sıhhatli olsun kuzular..bana da doktor kızdı nerdeyse eğer anne sütü almıyor olsaydı kesin obez bu cocuk derdim dedi..sakın ekmek bizküvi falan verme dedi..yani kilo da iyi deilmiş bebeğe...bak ne güzel zıplıyormus oyy yerim onun bacaklarını beeen maasallah!!!!

jade canım bizimkinin de dişi pırtladı huzursuz cok ama daha sadece ucu görünüyor tam cıkarken daha cok huzursuz olurmu bilmeme.şimdilik uyuyor geceleri gündüzleri huzursuz herseyi ısırmak istiyor..

bu arada dişimizin cıktıgını kimselere söylemedik biz ilk gören hediye alsın diye:))))hehehehehe

yasemin cok sevindim zeynep in keyfinin yerinde olmasına kiloya takma yeterki sıhhatli olsun kuzular..bana da doktor kızdı nerdeyse eğer anne sütü almıyor olsaydı kesin obez bu cocuk derdim dedi..sakın ekmek bizküvi falan verme dedi..yani kilo da iyi deilmiş bebeğe...bak ne güzel zıplıyormus oyy yerim onun bacaklarını beeen maasallah!!!!

SAOL CNM BNM MAŞALLAH KUZUNA SENİNDE YÜRÜMEYE BAŞLAYINCA ATAR KİLOYU ANNESİ ENERJİ HARCICAK OKADAR MİNİKO ÇIGLIK ATIYO ŞİMDİ ARKAMDA ONA ARKAMI DÖNDÜM DİE BAGIRIYO BANA HEHEopuyorumnanaktan

oyyy dönme annesi sen de cocuga arkanı aaaaaaaa !!!! benim yerime öp sööölee kocaman . bi de bu çığlık ne oluyor ben de anlamıs deilim ya hepsi aynı demek ki:)) bizimkinin de en sevdiği oyun karsılıklı cıglık atmak delleniyor gülme krizine giriyor öle bagrıstıkca!!!!

Back
X