Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülicim çok şükür geçti, kalıcı çil değilmişhihoyyyt
bana güneş çok dokunur sanırım elada bu konuda çok hassas koruma faktörlü krem kullanmam lazım![]()
Gözünüz aydın, çok dikkat etmek lazım artık yaz geldi iyice. Bizimkinin de cildi hassas bu hafta sonu krem alıcam, artık dışarı çıkarken sürücez.Dr. mustela, sebamed ve coppertone tavsiye etmişti. Sebamed düşünüyorum ben de.
kızlar bora şimdi de poposunun üstünde otururken kaydırarak istediği yere gitmeye başladı :))
popo üstü gidiyor,hehe hacı yatmaz gibi oldu çocuk kaydirigubbakcemile3
deryacım maşallah eloşumaborada en başta öyle başlamıştı :)
sağol cnmŞeniz
henüz almadım ama bende sebamed düşünüyorum sen koruma faktörünü kaç alıcaksın cnm?
günaydın arkadaşlar
bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo
kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli
vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız![]()
artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle...
ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile
cnm caljel al rahatlatıo bİde temİz berzle parmagınla su sÜrÜp masaj yap 5dk İİgelİo sakİnleŞİo 1haftaya Çıkar dİŞlerİ ŞİŞtİyse damak
yasemin cok sevindim zeynep in keyfinin yerinde olmasına kiloya takma yeterki sıhhatli olsun kuzular..bana da doktor kızdı nerdeyse eğer anne sütü almıyor olsaydı kesin obez bu cocuk derdim dedi..sakın ekmek bizküvi falan verme dedi..yani kilo da iyi deilmiş bebeğe...bak ne güzel zıplıyormus oyy yerim onun bacaklarını beeen maasallah!!!!