2009 Ekim Anneleri

kızlar şu bskılı tşört yapa nsitelerden tşört yaptıran varmı baskı kalitesini ögrenmek istiyomda eşime yaptırcam bitane ona göree

selam kizlar,yagmurcn dan haber alan varmi,foruma girmiyor heralde bir suredir,merak ettim.

seyma kimi sildin hayatindan sempatiksalakcinni
yaw bu kiz hic durmuo. ya koltuga cikmaya calisio, ya besige. sehbalara...1 sn durmuyo yerinde. oturupta oyuncakla oynamasini bilmio :sinifsinif:
boyle olan var mi? anam aglio resmen tum gun. tek bakiorum bide

seyma kimi sildin hayatindan sempatiksalakcinni
yaw bu kiz hic durmuo. ya koltuga cikmaya calisio, ya besige. sehbalara...1 sn durmuyo yerinde. oturupta oyuncakla oynamasini bilmio :sinifsinif:
boyle olan var mi? anam aglio resmen tum gun. tek bakiorum bide

aynen bi sn durmuyo.sürekli basındayım caını acıtıcak dıye
habire koltua tutunup kalkıyo bazen çarpıyo orasını burasını ne salıncak ne mama sandalyeis 10 dk anca vede mızmız olmasa yine umrumda olmaz ben peşimde dolanırım ama cok mızmız herseye ıııı ıııı baslıyo oyuncakta eger yeni bişeyse seviyo

Allah allah ben baska birsey daha yazmistim yok olmus neden ben mi sildim diyecegim ama yok ben yapamam :))

nasılsın bengücüm bitttimi hazırllıklarr çok yorucu oluyo ama meleklerimize değer ...

aLLah'ıη яahмєтi, вєяєкєтi SiziηLє σLSuη, qöηüL qüηєşiηiz hiς SσLмaSıη, γüzüηüz aγdıη σLSuη, кaвяiηiz ηuя dσLSuη, мaкaмıηız FiяdєωS, duaLaяıηız кaвuL σLSuη. кaηdıLıηız кuтLu σLSuη.. / /bu ramazan ve kandil herkesin evine bol huzur bol saglık ve bereket getirsin inşallah amin

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

allah dualarımızı kabul eder inş.

Ben niye buraya hiç uğramamışım ki...

İyi geceler bir çoğunun poz poz bebişlerini tanıdığım anneler.
Hayırlı kandiller.

Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin.

Hayırlıı güzell kandiller tatlı ekim annişleriii meleklerinize sarıla sarıla kokularını çeke çeke uyuyun yarınlar hepimiz için hayır dolu olur umarım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Herkese hayırlı kandiller...

daha güne siniile başlayan bi anne olarak bilmiyorum bütün gün nasıl geçireceğim kayınvalideyi kurşunlara dizdirsem belki sinirim öle geçer aramışım kandilini kutluyom çıkmayacakmısın evden hayır evdeyim anne diyomm aaaa ben elimi öpmeye gelirsin demiştim kandil ya bugün o bakımdan e arıyorum ya arıyarak olurmu içimden dedim tabi rütben eksilir demi elini öpmezsem hastayım nerden baksan 1 haftadır kapı dışarı adım atmadım gözüm kesmiyo ama kadına bakyaa aramışım işte daha nee yaaaa allah varya bildiği gibi yapsın nasıl asabımı bozdu sabah sabah defolup gidecekleri günü iple çekiyom kına süreceğim yani varya utanmasam davul zurna çaldırıp eğlence ypacağımmm ...

Back
X