Merhaba kızlar, maşallah bebekler fıldır fıldır her yere giriyolar artık ama tabi daha çok dikkat gerekiyor.
Önceki gün makineye çamaşır koyarken elimdeki kosla şişesine saldırdı oğlum, kapağı açık halde arkama doğru koydum bi kaza çıkmasın diye. O da oyuncağına gitti. Ben makineyi çalıştırıken saniyeler içinde arkamdaki şişeye uzanmış farketmemişim. Allahtan büyük bi şişe kaldırıp içebilecek gibi deil, ama bi döndüm ağzı saçları gözü heryer kosla.
Hemen kıyafetleriyle küvete attım iyice duşla su tuttum gözlerine, ağzının içini yıkadım hemen dr. u aradım. Getir dedi. Meğerse 1 gr. bile yutulması çok tehlikeli bi sıvıymış. Önce serumla gözleri yıkandı, sonra endoskopi yapıldı yutmuş olabilir diye. Üstelik endoskopi için genel anestezi verildi bir gece hastanede kaldık. mafoldumben Çok şükür hiç bir yerinde bi sorun oluşturmamış, yutmamış da. Ama ömrümden ömür gitti hastanede.
Çok dikkat kızlar, bi de aklınızda olsun böyle durumlarda dakikalar bile önemliymiş hemen soğuk bol suyla gözün yıkanması gerekiyormuş. Ben duşla su tutmuştum dr. onun hayrına bu kadar çabuk düzeldi dedi