canım bunun oluşmasının nedeni nilin idrar yollarının hassas oluşuymuş... bebek bezimi hiç değiştirmedim ama dönem dönem ıslak mendilini değiştiriyorum... aslında nil doğduğundan beri chicco nun kini kullanıyordum.. bir ara nivea denedim... ilk olarak o dönemlere denk geldi.. sonra gene chicco kullanmaya başladım... sonra biraz pahallı gelmeye başlayınca başka bi marka aldım tam hatırlamıyorum sonra huggies falan aldım ve jhonson baby aldım... idrar kültürünü de bu dönem de yaptıordım tam olarak hangisini kullanırken bilmiyorum... ama chiccoyu kullanırken test yaptırmadım....şu anda da ultra primanınkini kullanıyorum... ben de geçenlerde acaba ıslak mendilden mi dedim... ama şöyle bi durum var nil günde ortalama 3 kere kakasını yapıyo ve her seferinde zaman geçirmeden zaten alt kısmını komple yıkıyorum.... yani ıslak mendilin çok etkisi kalmıyo....bide her mikrop farklı nedenlerden oluşabiliyo... mesela bunun için sordum kakasından bulaşıyo olabilir dedi....canım önerisi maalesef yok... keşke olsa... 1 dr lada kalmadım.. ki bu en son gittiğim dr için çok olumlu edinimler duydum...ay braz uzun oldu.. uamrım konuyu toparlamışımdır:)