• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

zezecim uykum var diyon çocuğu babaya satıp nete mi giriyon acep? yoksa ben mi yanlış anladım:)))

zezecim nil genel de iyi doymadığında uyanıyo... bide sinek falan olmasın belki o rahatsız ediyodur...

herkes dertli bende grip olmusum bugunde oglum oldu sayemde :((( ikimizde sirayla hapsuruyoruz, evde peçede bitirme yarisina girdik yarinada babamiz grip olur heralde ozaman tam olur kaydirigubbakcemile3

birde ben okula basladim kizlar bu ikinci haftam...ogluma haftada 3 gun 4 saatligine ablam bakiyor diger zamanlar esimle aramizda hallediyoruz simdilik okul iyi gidiyor bakalim 2ci cocuk olmadan bitirsem iyi olacak uzadi gitti yaf torun sahibi olmadan bitseydi bari kaydirigubbakcemile3

birde ben okula basladim kizlar bu ikinci haftam...ogluma haftada 3 gun 4 saatligine ablam bakiyor diger zamanlar esimle aramizda hallediyoruz simdilik okul iyi gidiyor bakalim 2ci cocuk olmadan bitirsem iyi olacak uzadi gitti yaf torun sahibi olmadan bitseydi bari kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun damadima,grip zor oluyor, biz buyukler dayanamiyoruz ,nefes alamiyoruz burun tikali,kucucuk bebeler ne yapsin,insallah gecer hemen.

arkadaşlar emre iyice mız mız oldu. hi,ç ağlamazdı yavrum şimdi dakka başı herşeye ağlıyor... kaka-pop durumundan mı dişden mi nedir acaba bir de hi.ç kucaktan inmek istemiyor... sizde de varmı böyle??

herkes dertli bende grip olmusum bugunde oglum oldu sayemde :((( ikimizde sirayla hapsuruyoruz, evde peçede bitirme yarisina girdik yarinada babamiz grip olur heralde ozaman tam olur kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız....
arkadaşlar emre iyice mız mız oldu. hi,ç ağlamazdı yavrum şimdi dakka başı herşeye ağlıyor... kaka-pop durumundan mı dişden mi nedir acaba bir de hi.ç kucaktan inmek istemiyor... sizde de varmı böyle??

canım sıkıntılı bir zaman geçiriyor ya ondandır...gerçi bora da hep kucak istiyor olmadı bacağıma yapışıyor :S

günaydın kızlar zeynebte beni uyutmadı saçlarımı çeke çeke kaldırdı zaten dünden beri agrım çok uyuyamamıştım sarhoş gibi güne merhaba dedim

günaydın yasemincim geçmedi galiba ağrın,dr a git bugün canım...

günaydın kızlarr nasılsınız
miraç uyumuşkan bakayım azıcık yoksa hiç rahat vermiyo
akşam çok uyandı korktu hep uykusunda
ikea reklamından deli gibi korkuyo boynuma sarılıp izliyo sanırım uykusundada onunla uğraştı

kuşum aradım doktoru kum döküyon sag böbreginden kanamalı emziriyon oyüzden başka ilaç veremiyom sana sütünü etkiler bebegini saatlerce uyutur zarar verir bu lşekilde idare edicen böbregin kum taş üretiyo senin senede bir gelcen kontrole emzirme bitsin ilaç tedavisine başlıcaz bol su iç dedi içiyom ama az önce daha adet oluyom gibi kum döktüm afedersin

canım çok geçmiş olsun malesef o kumu bende dökyodum hemde hamileyken kanamalı buscopan plus içtimmi 15dk kesiodu ağrımı bilmemmi o böbrek ağrısını allah yardımcın olsun ama buscopanı önerebilirim hamileler ve emzirenler içebiliyo dr a sor istersen

canım çok geçmiş olsun malesef o kumu bende dökyodum hemde hamileyken kanamalı buscopan plus içtimmi 15dk kesiodu ağrımı bilmemmi o böbrek ağrısını allah yardımcın olsun ama buscopanı önerebilirim hamileler ve emzirenler içebiliyo dr a sor istersen

saol cnm bnm benimde hamileyken başladı zaten bu problemim 3aylıkken başladı doguma kadar sag böbregim 3böbrek kadar şişti ve şiddetli taş düşürdüm kum döktüm hatta alttan rahimden girişli tel takcaklardı mesaneyi korumak için mesanem şişiyodu ogün bugündür böbreklerden çekiyom buskopan vardı bakıyım bitmediyse içiyim saol cnm bnm

kuşum aradım doktoru kum döküyon sag böbreginden kanamalı emziriyon oyüzden başka ilaç veremiyom sana sütünü etkiler bebegini saatlerce uyutur zarar verir bu lşekilde idare edicen böbregin kum taş üretiyo senin senede bir gelcen kontrole emzirme bitsin ilaç tedavisine başlıcaz bol su iç dedi içiyom ama az önce daha adet oluyom gibi kum döktüm afedersin

oyy canım yaa geçmiş olsun ne sıkıntı eçktin şu kumdan taştan valla
sen bol bol su iç gerçekten en iyi yolu bu

oyy canım yaa geçmiş olsun ne sıkıntı eçktin şu kumdan taştan valla
sen bol bol su iç gerçekten en iyi yolu bu

öyle yapıyom cnm bnm vallahi yakında sırtıma dabacanayı baglayıp hortumu agzıma koyup gezcem dogru dürüst oruçta tutamadım bu kum yüzünden allahım affetsin

kızlar bi sorum var veletler büyüdü
bi günlük beslenmleri nasıl artık

öyle yapıyom cnm bnm vallahi yakında sırtıma dabacanayı baglayıp hortumu agzıma koyup gezcem dogru dürüst oruçta tutamadım bu kum yüzünden allahım affetsin

geçmiş olsun canım...Allah affetsin ben de 2 senedir tutmuyom..inşallah kaza edecek kadar ömür verir de tutarız

kızlar bi sorum var veletler büyüdü
bi günlük beslenmleri nasıl artık

ben bizimkini anlatim canım..pek iştahlı olmadığımızdan iyice acıkmasını bekliyom 4 saatte bir besliyom..bizim doktora kalsa 2 saatte 1 bişeyler vermem lazım ama..yemeyince napcan..bi sürü yöntem deniyon..kahvaltı bu aralar güzel yapıyo ,bizim klasik :yumurta sarısı,1 yemek kaşığı pınar beyaz,1 tatlı kaşığı pekmez, iyice eziyom..içine ıhlamurla ıslattığım 5 bebe bisküvisi..hepsi iyice eziliyo malesef bizimki pütürden nefret ediyobilmiyorumkismilene zaman alışcak bilmiyom...çok nadir bitiriyo genelde yarısını yiyo..az yediyse yarım çay bardağı domates suyu içiriyom onu seviyo..

öğlen yoğurt yemediğinden genelde yayla çorbası(pirinçleri tükürüyo diye rondo kullanıyoz:umursamaz:)onun dışında sütlü tarhana(favorimiz),domates,sebze,tavuk suyu çorbalarına devam..
akşam bizim yediklerimizden,pilav,makarna,köfte tadıyo ama doyumluk yemediğinden muhallebi ve tahıl mamasına devam..

meyve de pek yemiyo benimki,muhallebilerini meyveli yapıyom ben de napim..bi şekilde yemek zorunda..

böyle işte..bizim pütürlü gıdalara geçme işi bizi zorluyo..her şey duru olcak,pütürsüz olcak,lop yutcak tembel,çiğnemek zor geliyo hanıma..4 tane de diş var ama yetmiyo demekkikaydirigubbakcemile3 5-6 da çıksın bakalım..artık yeter..şehriyeleri havanda dövüp pişiriyom onu bile tükürüyo düşün:olmaz:

Back
X