- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde ben okula basladim kizlar bu ikinci haftam...ogluma haftada 3 gun 4 saatligine ablam bakiyor diger zamanlar esimle aramizda hallediyoruz simdilik okul iyi gidiyor bakalim 2ci cocuk olmadan bitirsem iyi olacak uzadi gitti yaf torun sahibi olmadan bitseydi bari kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız....herkes dertli bende grip olmusum bugunde oglum oldu sayemde(( ikimizde sirayla hapsuruyoruz, evde peçede bitirme yarisina girdik yarinada babamiz grip olur heralde ozaman tam olur kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar emre iyice mız mız oldu. hi,ç ağlamazdı yavrum şimdi dakka başı herşeye ağlıyor... kaka-pop durumundan mı dişden mi nedir acaba bir de hi.ç kucaktan inmek istemiyor... sizde de varmı böyle??
canım çok geçmiş olsun malesef o kumu bende dökyodum hemde hamileyken kanamalı buscopan plus içtimmi 15dk kesiodu ağrımı bilmemmi o böbrek ağrısını allah yardımcın olsun ama buscopanı önerebilirim hamileler ve emzirenler içebiliyo dr a sor istersen
kuşum aradım doktoru kum döküyon sag böbreginden kanamalı emziriyon oyüzden başka ilaç veremiyom sana sütünü etkiler bebegini saatlerce uyutur zarar verir bu lşekilde idare edicen böbregin kum taş üretiyo senin senede bir gelcen kontrole emzirme bitsin ilaç tedavisine başlıcaz bol su iç dedi içiyom ama az önce daha adet oluyom gibi kum döktüm afedersin
oyy canım yaa geçmiş olsun ne sıkıntı eçktin şu kumdan taştan valla
sen bol bol su iç gerçekten en iyi yolu bu
öyle yapıyom cnm bnm vallahi yakında sırtıma dabacanayı baglayıp hortumu agzıma koyup gezcem dogru dürüst oruçta tutamadım bu kum yüzünden allahım affetsin
kızlar bi sorum var veletler büyüdü
bi günlük beslenmleri nasıl artık