Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca zelldacım diğer söyledikleri ne katılıyorum... çok ince eleyip sık dokumaya başladık... ama ayakkabı olayı da sağlık... yani hiç değilse dr ın hemfikir olduğu 2 ye katlanacak ne çok hafif nede ağır olmayacak bileği güzel saracak bi ayakkabı alacaz...
aslında canım katılıyorum sana evde hıç ayakkabı gıydırmemek lazım yada patık çoprap terzı şeyler kı ayak şeklı bozulmasın ama dişarda gıymek için yıne sağlıklı bı ayakkabı almak şert.
selam kizlar,
ben de baktim burda baqpa alayim dedim bulamadim,burda stride rite diye bir marka var o cok iyi dediler gittim baktim cok hafif,elinde agirligini hissetmiyorsun bile ama guzel model yoktu,kisliklari daha gelmemis,benim de acelem yok ceylinin simdilik yurumeye niyeti yok gibi![]()
aha zeldam victoria secretmı dedin okumadım ama ben varım vs nedeniyle hemen. VS nin kıyafetleri süper ya(çamaşır değil) hemen hemen gönderirim ben paraaaaadelikafadulden
sen bak internetten beğen ben sana alır yollarım kuzum
buketçin nilin kültü sonuçları temiz çıktı bu arda.....
gözün aydın gülnurcum:)))darısı başımıza ekim başında biz de kültürü yeniliycez..malum her ay yaptırıyoruz...3 aydır temiz çıkıyo ya bakalım..baktrime devam ediyoruz tabi...inşallah temiz çıkar bizimki de..
aha zeldam victoria secretmı dedin okumadım ama ben varım vs nedeniyle hemen. VS nin kıyafetleri süper ya(çamaşır değil) hemen hemen gönderirim ben paraaaaadelikafadulden
bahirim çok sevindim canım temiz çıkmasına...öpüyorum niloşu...opuyorumnanaktan
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..