• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ayrıca zelldacım diğer söyledikleri ne katılıyorum... çok ince eleyip sık dokumaya başladık... ama ayakkabı olayı da sağlık... yani hiç değilse dr ın hemfikir olduğu 2 ye katlanacak ne çok hafif nede ağır olmayacak bileği güzel saracak bi ayakkabı alacaz...

ayrıca zelldacım diğer söyledikleri ne katılıyorum... çok ince eleyip sık dokumaya başladık... ama ayakkabı olayı da sağlık... yani hiç değilse dr ın hemfikir olduğu 2 ye katlanacak ne çok hafif nede ağır olmayacak bileği güzel saracak bi ayakkabı alacaz...

evet dogru,butun yuku ayaklar cekiyor,onlara iyi davranmak lazim :))

Kızlar ben bi dr un sitesinde okudum ne kadar doğrudur bilemşyorum her biri ayrı birşey diyor ama ... yürümeyi öğrenmeyi başladıkları dönemde ayakkabı giydirilmesini doğru olmadığını yazıyordu 2 yaşına kadar bebekler zaten düz taban olurmuş biz ortapedik alalım diye uğraşırken gerek olmadığını yazıyordu.. Bulursam link atayım size de

aslında canım katılıyorum sana evde hıç ayakkabı gıydırmemek lazım yada patık çoprap terzı şeyler kı ayak şeklı bozulmasın ama dişarda gıymek için yıne sağlıklı bı ayakkabı almak şert.

aslında canım katılıyorum sana evde hıç ayakkabı gıydırmemek lazım yada patık çoprap terzı şeyler kı ayak şeklı bozulmasın ama dişarda gıymek için yıne sağlıklı bı ayakkabı almak şert.

ooo kuzularım hoşgeldin yawrııımmm... malumun önümüz kış mesela şimdi k.validemlerde kimi yerler kalebodur e çocuk basıyo gene mecbur evde de giydiriyorum...altı kalın patik çoraplardan mı alıcaz napacazki?

aha zeldam victoria secretmı dedin okumadım ama ben varım vs nedeniyle hemen. VS nin kıyafetleri süper ya(çamaşır değil) hemen hemen gönderirim ben paraaaaadelikafadulden

selam kizlar,

ben de baktim burda baqpa alayim dedim bulamadim,burda stride rite diye bir marka var o cok iyi dediler gittim baktim cok hafif,elinde agirligini hissetmiyorsun bile ama guzel model yoktu,kisliklari daha gelmemis,benim de acelem yok ceylinin simdilik yurumeye niyeti yok gibi :3:

sen bak internetten beğen ben sana alır yollarım kuzum

aha zeldam victoria secretmı dedin okumadım ama ben varım vs nedeniyle hemen. VS nin kıyafetleri süper ya(çamaşır değil) hemen hemen gönderirim ben paraaaaadelikafadulden

canim benim sen iste yeterki,toplasin bana haber verin.victoriacilar cokmus bakiyorumda sizi gidi seksu hatunlar siziiii :))

sen bak internetten beğen ben sana alır yollarım kuzum

canim ben stride rite alacagim ,ben sana gondereyim burdan sec begen zeynepcigime.

buketçin nilin kültü sonuçları temiz çıktı bu arda.....

gözün aydın gülnurcum:)))darısı başımıza ekim başında biz de kültürü yeniliycez..malum her ay yaptırıyoruz...3 aydır temiz çıkıyo ya bakalım..baktrime devam ediyoruz tabi...inşallah temiz çıkar bizimki de..

benim kuzu da kendi başına yürümüyo daha..ayakkabı konusunda iyice kafam karıştı:uhm:ben de bi bizim dr. ye sorim bakim...bizimki ne dicek????

kızlar bu ayakkabı konusunu ben de cook arastırmıstım yusuf ilk adım atmaya basladıgında ama bana gittiğim her doktor ille de ilk adım ayakkabısı almanıza gerek yok yumusak olsun yürürken parmaklarını rahatlıkla bükebilecegi ve bilekten destekli olsun burkulmasını önleyecek yeterli dedi..diğerleri para tuzağı ticari amaçla cıkartılmıs seyler önceden ilk adım aykkabısı mı vardı biz kullanmadık da düz tabanmıyız ya da anormal mi yürüyoruz takmayın kafanıza bu kadar cok sey tamam kullanılması iyi ama gerek yok dedi.. ben de ha bugün aldım ha yarın alacam derken yusuf yürümeye tamamen basladı sonra da iyi bir markanın normal bir ayakkabısını aldım gayet de yumusak ve rahatlıkla yürüyebildi ..zaten sadece dısarı cıkarken giydiriyorum evde ayakkabısız geziyor bu benim acımdan daha iyi oldu çünkü kış için beğendiğim botları alabilecem oğluşuma:)))))hem ayak numarası da değişecek ozamana kadar çünkü cook cabuk büyüyor lar.aldıgım ayakkabı 21 numaraydı veozaman ön tarafı büyük geliyordu şimdi önü tam oluyor.yani 2 aya kadar aslaa olmaz..bebeğe ayakkabı alırken bir numara büyük olması gerekirmiş aklınızda bulunsun parmakları sıkmayacak boslukta kalacakmıs bana öle demişti doktor!!!

gözün aydın gülnurcum:)))darısı başımıza ekim başında biz de kültürü yeniliycez..malum her ay yaptırıyoruz...3 aydır temiz çıkıyo ya bakalım..baktrime devam ediyoruz tabi...inşallah temiz çıkar bizimki de..

sağol canım teşekkür ederiz... inşallah canım budnan sonra hep temiz çıkar kültürlerimiz... yalnız dr bana bu arada önleyici olarak bi ilaç vermedi...

şşş zencef vs yi duyunca atladın hemen bakıyorum.... biz öle zelldayla aramzıda konuşuyoduk noluyo sana:)))))))))))))

bahirim çok sevindim canım temiz çıkmasına...öpüyorum niloşu...opuyorumnanaktan

kızlar bende dr umuza sordum evin içinde ayakkabıya gerek yok dedi...gydirmiyodum zaten benimki elinde tutmak istiyo hasta ayakkabılarına eğer taşa basıcaksa evde normal numarasız ayakkabıların giydiriyorum rahat dolaşsın diye...

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

bahair canim idrarin temiz cikmasina cok sevindim. darisi bize artik. bizde bactrim veriyoruz. umarim temiz cikar
aybuke7 bi sakincasi olacagini sanmiyorum. tek bobrekle yillardir bi sıkıntı olmadan yasayanlari biliyorum. uzulmesin arkadasin. bebegi saglikla dogsun insallah

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

canım bu sonuç doğrumu? sonuçta önceki aylarda detaylı ultrasona giriliyo ve bu zamana kadar görülmemesi mümkün değil... bence sakinliğini koruyup bide başka bi dr a gitsin...benim de son aylar dr um gitmişti
gittiğim yeni dr lara göre bebeğin başçapı küçük çıkıyodu gelişim geriliği olabilir falan diye baya bi gerildik meğer konu sadce minyon tipli oluşuyla alakalıymış... demek istediğim dr dan dr a değişiyo....yoksa şimdiye kadar çoktan çıkardı...kaldı ki sonuç böyle olsa bile yaşamını tehdit edici bi durum olsa şimdiye kadar bu çocuk yaşamazdı... sonuçta tek böbrekle yaşayan insanlarda var... üzülüp şu anda sağlıklı olan bebeğine daha fazla zarar verebilir...

Back
X