• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

bende face bakmaktan burayı unutuorumm..benihatrlaytanblar varnmı huhuuu aşkbuya gözde haahahah=))

gözdem bugün kurabiye yapsana bana ama unlusundan olsunolumunekankayizsmile

HAYAT'ım..doğumgünün kutlu olsun kuşumm..Allah seni annene babana bağışlasınnn

şimdi arkadaşlar nacizane bişiler dicem..facede olmadığımdan bahsettiğiniz konularla da ilgim yok..iyiki de yok..hiçbişekilde merak da etmiyorum yanlış anlaşılmasın..benim rahatsızlığım bunların burda gündeme gelmesi..burası 2 senedir hepimizin ortak noktası olan bebeklerimizin konuşulduğu topic..weya kendimizle ilgili şeylerden de bahsetsek bile burda herkesin görebildiği okuyabildiği yorum yapabildiği bi şekilde konuşuyoruz..şimdi sizin aranızdaki kutuplaşmalar,tatsızlıklar tartışmalar takdir edersiniz ki ben we benim gibi konuyla ilgisi olmayan kişileri bağlamıyo..bağlamıyosa okuma geç yorum yazma diyebilirsiniz ama hayır bunların yeri burası değil..bu tarz şeyler olunca ister istemz burdan soğuyo insan..neyi paylaşamıyosunz bilmiyorum ama tatsız şeyler bunlar..çok rica edicem bunları burda gündeme getirmeyin..face,msn weya özel mesaj nerde olursa olsun ama burası değil yeri..

ben söyliyceğimi söyledim..gerisi size kalmış..siz bilirsiniz.....

Hayat kuzummm sende iiyiki doğdun nice güzel yaşlara prensesim....alkisalkisalkis

Boşver be cnm değmez diyorum...Sen oğluşuma bakkk nice güzel yaşlara paşamaa ii ki doğduuu ömrü bahtı güzel hep güzel olsun kuzumun....alkisalkisalkis

sağoö canım benim güzel yürekli arkadaşım iyi ki doğdular iyi ki tanışma fırsatımız oldu:gitme: hayy eski günelr aklıma geldi ağlıcam şimdi :)

doğumgünü olan bebişlere annesiyle babasıyla daha nice seneler dilerim iiki doğmuşlar

ben de 2009 ekim annesiyim arkadaşlar. sizlere takılayım dedim. kızımın üst dişleri çıkmaya başladı.:emir_bebek:

Lütfen ima,ikili tartışmalardan kaçının.Bir kere daha uyarmıştım sizleri.
Rahatsız olduğunuzda kötü içerikle bize bildirin.Bu şekilde bir yere varamıyorsunuz gördüğünüz üzere.
Çok rica ediyorum canlarım.
İyi paylaşımlar.

yasemincim çok geçmiş olsun canım,inşallah çabuk toparlar zeynebim...
seldacım kolay gelsin,bende 3-4 ay önce şimdiki evime taşındım...çocukla çok zor oluyor canım,Alla kolaylık versin...ceylin kızım nazlı kızım,alt duduştan ben de alabilirmiyim =))

evet alabilisin arzu teyzesi ama dikkat et ust disler cok keskin opusurken isiriyor sempatiksalakcinni

Kolay gelsin tatlı Ceylinimin anası...Aynı Defneyede hayır denmiyoo hemen büzüşüyo dudakklarr yerim ben onun suratını ama sanırım bunlar bizi kullanıyolarrr :sırnaşık şey

valla zumrut hayir ve no, bu ikisini duyunca hemen agliyor istersen saka yap,bu iki kelime fobi oldu cocukta,o oyun oynarken biz aramizda bu kelimeleri konusurken kullansak bile kendi ustune aliniyor hemen dudaklar aglama pozisyonuna geciyor kendine soyledigimizi saniyor aglamaya basliyor kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

evet alabilisin arzu teyzesi ama dikkat et ust disler cok keskin opusurken isiriyor sempatiksalakcinni

valla zumrut hayir ve no, bu ikisini duyunca hemen agliyor istersen saka yap,bu iki kelime fobi oldu cocukta,o oyun oynarken biz aramizda bu kelimeleri konusurken kullansak bile kendi ustune aliniyor hemen dudaklar aglama pozisyonuna geciyor kendine soyledigimizi saniyor aglamaya basliyor kaydirigubbakcemile3

bizimki bağrınca bana bağrıovuruo..ciddi ciddi kavga edio benlee..remsn tokat atıooellerini sıkıpp klaklarını çekio sinirden..

benim oglum artik tek tek kelimeler soyluyor cokda guzel anlasiliyor mesela beyimiz çay hastasi cikti :) elimde gorsun yeterki çayyyyyyy çayyyyyyyy die bagiriyor dilini cikartip bardaga yapistirmaya calisiyor cok komik oluyor yaa birde ben soru sorunca cevap veriyor mesela sogukmu annem diyorum souk diyo bu ne ekmekmi diyorum emmmmme diyo :) cok tatli oluyor konusunca ya Gerci her bir gelisimleeri cok seker oluyor kuzularin Allahin her turlu kotuluklerden korusun hepsini

[

valla zumrut hayir ve no, bu ikisini duyunca hemen agliyor istersen saka yap,bu iki kelime fobi oldu cocukta,o oyun oynarken biz aramizda bu kelimeleri konusurken kullansak bile kendi ustune aliniyor hemen dudaklar aglama pozisyonuna geciyor kendine soyledigimizi saniyor aglamaya basliyor kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

benimki biz no veya hayir deyince parmakla hayir yapiyor bize siritarak birde :) haa bide esim seni bir bir bir dedeme soylerim'i ogremitsti onuda yapiyor isine gelmeyince bas parmagini diger elinin icine goturerek bir bir yapiyorrr

kız oraya yazarsak bak bizi yakip ediolar derler çok muhteşemler ya hehe korkuolar oırdan kusuolarr sadece arkadan konuşmak bu işteee.

Yasemin 1984 senin derdin ne benimle anlamadım ne diyorsun ne demek istiyorsun anlamadım hala bana neden dil uzatıyorsun

zuzu olaylar kkda oluyosa cvplarda kkda veriliyo cnm sende bizi yanlış anlama birileri laf atıyo kkda okuyoz canımız sıkılıyo demekki laf arıyolar buyursunlar ozaman mertlerse cvp versinler biyerden biz arkadan konuşmayız harbiyiz çünkü

evet cnm çok haklısın demediklerini bırakmadıalr burdan şimdi biz karşılığını vrdik mi kötü oluyoz madem öyle rahatsız olunuyor neden onlar tartışmayı başlatıklarında rahatsız olmadınız acaba bende bunu merak ediyorum

Misafir kullanıcı öyle uzaktan izleme gel sende katıl aramıza tabii malum kişi değilsen :3:

gözdem canımsın seviyorum seniii kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın

??????????

Bu mesajların anlamları nedir arkadaşlar?
Kim niye nispet yapıyor,kim neden neyi kıskanıyor.

Zaten hepimiz bu forumun bir parçası değil miyiz? İkiliklere karşı hep söylenen, karşı çıkan, hiç olmasın diyen bizler, şu yukarda alıntı yaptığım ve yapamadığım kadar çok mesajı niçin yazar ?

Paylaşamadığımız tek bir konu başlığı ise gerçekten bu durum çok üzücü..

Bu mesajları birbirinizi kırmak amaçla yazmışsınız ama bir düşünün bakalım paylaşılamayan nedir?

Siz bunu düşününceye kadar bu başlığımız kilitli kalsın..

Not: İkinci yada üçüncü yeni bir başlık açmanız gibi bir durum söz konusu değildir ve anında silinecektir..Paylaşım yeriniz bu başlık..Tabi sizler bunun değerini bilir ve sahip çıkarsanız hanımlar..a.s

Son düzenleme:
Forumda,konu içlerinde bu tür yazışmalar olduğu taktirde,başlıkları süresiz kapatacağız arkadaşlar..Bu noktayı lütfen kimse unutmasın..

Huzursuzluk yaratan mesajlar gördüğünüzde,bunu sürdürmek yerine ilgili editör arkadaşlarıma yada bizlere mesaj yazarak durumu bildiriniz ki bizler de müdahalede gecikmeyelim..

Uyardığım konuda yardımcı olacağınızı umut ederek,başlıkta diğer aktif olan arkadaşlarımızın paylaşım haklarını ellerinden almamak isteği ile konuyu yorumlara açıyorum yeniden..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Back
X