Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver be cnm değmez diyorum...Sen oğluşuma bakkk nice güzel yaşlara paşamaa ii ki doğduuu ömrü bahtı güzel hep güzel olsun kuzumun....alkisalkisalkis
ben de 2009 ekim annesiyim arkadaşlar. sizlere takılayım dedim. kızımın üst dişleri çıkmaya başladı.![]()
ben de 2009 ekim annesiyim arkadaşlar. Sizlere takılayım dedim. Kızımın üst dişleri çıkmaya başladı.![]()
yasemincim çok geçmiş olsun canım,inşallah çabuk toparlar zeynebim...
seldacım kolay gelsin,bende 3-4 ay önce şimdiki evime taşındım...çocukla çok zor oluyor canım,Alla kolaylık versin...ceylin kızım nazlı kızım,alt duduştan ben de alabilirmiyim =))
Kolay gelsin tatlı Ceylinimin anası...Aynı Defneyede hayır denmiyoo hemen büzüşüyo dudakklarr yerim ben onun suratını ama sanırım bunlar bizi kullanıyolarrr :sırnaşık şey
evet alabilisin arzu teyzesi ama dikkat et ust disler cok keskin opusurken isiriyor sempatiksalakcinni
valla zumrut hayir ve no, bu ikisini duyunca hemen agliyor istersen saka yap,bu iki kelime fobi oldu cocukta,o oyun oynarken biz aramizda bu kelimeleri konusurken kullansak bile kendi ustune aliniyor hemen dudaklar aglama pozisyonuna geciyor kendine soyledigimizi saniyor aglamaya basliyor kaydirigubbakcemile3
kız oraya yazarsak bak bizi yakip ediolar derler çok muhteşemler ya hehe korkuolar oırdan kusuolarr sadece arkadan konuşmak bu işteee.
Yasemin 1984 senin derdin ne benimle anlamadım ne diyorsun ne demek istiyorsun anlamadım hala bana neden dil uzatıyorsun
zuzu olaylar kkda oluyosa cvplarda kkda veriliyo cnm sende bizi yanlış anlama birileri laf atıyo kkda okuyoz canımız sıkılıyo demekki laf arıyolar buyursunlar ozaman mertlerse cvp versinler biyerden biz arkadan konuşmayız harbiyiz çünkü
evet cnm çok haklısın demediklerini bırakmadıalr burdan şimdi biz karşılığını vrdik mi kötü oluyoz madem öyle rahatsız olunuyor neden onlar tartışmayı başlatıklarında rahatsız olmadınız acaba bende bunu merak ediyorum
Misafir kullanıcı öyle uzaktan izleme gel sende katıl aramıza tabii malum kişi değilsen![]()
gözdem canımsın seviyorum seniii kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın