• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

yok yok bence emmeyle felan alakası yok kızlar varsa da etkisi az bence...bora emmeyi 8. ayda bıraktı sadece gece su içiyor uyandığında...ama yine de çok fazla kalkıyor...bence tek nedeni dişler,bakalım bütün dişler çıktığında ne diyeceğim sempatiksalakcinni

arzu kızım 4.5 yasında ve geceleri kalkıyor bunun neden ne olabilir sence akannehir. ay cok acımasız oldu bu galiba. neyse umarım bu sefer gercekten dislerdendir ve sonra hep deliksiz uyur. bu aralar gercekten her yarım saatde bir uyanıyor geceler kabus gibi

arzu kızım 4.5 yasında ve geceleri kalkıyor bunun neden ne olabilir sence akannehir. ay cok acımasız oldu bu galiba. neyse umarım bu sefer gercekten dislerdendir ve sonra hep deliksiz uyur. bu aralar gercekten her yarım saatde bir uyanıyor geceler kabus gibi

ayyyy yok ben vazgeçtim ikinci bebişten kafamçokkarıştı tekrar sil baştan zor olacak sanırsammm akannehir

ciddi anlamda 2 çocuklu annelerin sabırlarını anlayıslarını hayatlarını düzene nasıl soktuklarını cok merak ediyorum.Tek çocukla bütün gecelerim uykusuz geçerken 2 cocuga nasıl ilgi gösteririm düşünemıyorum bile.Ve benn bütün gece deliksiz uyuyan bebeklerinn annelerini cooooook kıskanıyorummm senağlama hala saat bası yarım saat bası kalkan bi cadıya sahibim :gitme:

Merhaba güzel anneler sizlere çok fazla katılamıyorum ama girip zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum. Benim yaramaz kızımın halen 2 dişi var sizlerde durumlar nasıl, birde kızlar eslem asla kendiliğinden uyumuyo illa sallamamı istiyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sizde hala sallıyomusunuz minikleri

Merhaba güzel anneler sizlere çok fazla katılamıyorum ama girip zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum. Benim yaramaz kızımın halen 2 dişi var sizlerde durumlar nasıl, birde kızlar eslem asla kendiliğinden uyumuyo illa sallamamı istiyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sizde hala sallıyomusunuz minikleri

selam canım...malesef benimki de ayakta sallıyarak uyuyor :( emerken memede uyuyordu ne güzel ama şimdi imkanı yok sallamadan uyumuyor...sadece bir iki kere bizim yatakta yanına uzandığımda uyudu :(

hehe selinacim aynindan ablamda da var. subatta 5. yasini dolduruyo ama geceleri hala kalkio kaydirigubbakcemile3 bide kardesi var 15 aylik o da oyle :lepi::lepi:

canim sen en azindan ayaginda salliyomussun. bizimkini kucaginda gezdireceksin koridor boyu. yoksa mumkun degil uyumuyo :sinifsinif: ayrica 4 tane disi var
ne sebze yer, ne corba icer. normal yemekleri agzini surmez yani. ne pilav. ne makarna. ne kofte. guya cocuklar bunlari cok severmislaelaelaelaelae bizim kiz agzini degdirmiyo bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kızlar merhaba
benim kızımın tam 8 dişi var çok hızlı çıkardı şimdide üstte 4 yerden kabarmış durumda hem azılar hem köpekler biarada geliyor acayip kabarmış uçlar beyaz beyaz olmuş heran patlatıcak ama ne zman,ağzını sımsıkı kapatıyo açmıyo yemek yediremiyorum bu ay hiç gelişmemeiş ne kilosu nede boyu artmamış...hem köpekler hem azılar çok kötü yaaa:((

kızlar valla ben bebek büyütmenin bu kadar zor oldugunu bilmiyorum artık Nalan yok saygın var :)))))))) canı sagolsun kuzunun
ben emzirmeye devam ediyrm.. uyurken emmek istiyr ama uyumuyor surekli eliyle beni yokluyor yarım saat emzirme faslından sonra uyudu sanırıyorm meme agzından dusunce yatagına almadan bagırmaya baslıyor ninni soylemeye baslıyorum kendide baslıyor eee eeeeeeee apartman inliyor tabee:)) 45 dk boyle uyutmaya calısıyorm sakinlesiyor yatagına yatıyorum bu defa yatakta ee eeee ninni soyluyor kendine yarım saatte yatakta sallyrm cok zorr uykuya geciyr cokk böyle alışsın istemiyorum ama uyuyamıyor baska türlü

leylacım bebeğinin belli bak sıkıntısı var,zorlama yemek konusunda bırak yediklerini ver sadece.
Selinacım muhakkak bekletmeden idrar tahlilini yaptır, mirayın bir derdi olabilir, iştahsızlıkda var, muhakkak yaptır.
Arzucum zeynepte sallamaya çalışınca çıldırıyor mümkünü yok sallatmıyor:)) Çocuklar hepsi ayrı telden valla.
arkadaşlar hepsi geçicek, bugünleri gülerek anlatıcaz. Sabır diliyorum.

Son düzenleme:
Evet anı olarak kalıcak :)))yerim ben onu askım benim o gülüşüne bakışını sevsin annesi onun

inşallahhh gülerek anlattaığımız zamanlar gelicektir...:)

selam kızlarrr
ah şu uyku problemleri ahh
bizim uykumuz çok güzel ama diş ve kabızlık uyumamıza bir türlü izin vermiyo sabahlıyoruz bu yüzden
ayın 3 günü deliksiz uyuyyoz geri kalanı her yarım saatte bir uyanmakla geçiyor bizimki emmektende değil gazçıakrtmak için kıvranıyoruz biz çok sıkıntılıyız bu konuda

selam canım...malesef benimki de ayakta sallıyarak uyuyor :( emerken memede uyuyordu ne güzel ama şimdi imkanı yok sallamadan uyumuyor...sadece bir iki kere bizim yatakta yanına uzandığımda uyudu :(

annem seni bırakıp mutfağa giderdim gelsemki uyumuş olurdun diyo. şimdiki bebekler nerdeee... sallamak istemiyorum ama ne kadar çok uykusu olsada illa ayağıma yatacak başka türlü mümkün değil. ne yapalım biraz daha sallamaya davem canım

hehe selinacim aynindan ablamda da var. subatta 5. yasini dolduruyo ama geceleri hala kalkio kaydirigubbakcemile3 bide kardesi var 15 aylik o da oyle :lepi::lepi:

canim sen en azindan ayaginda salliyomussun. bizimkini kucaginda gezdireceksin koridor boyu. yoksa mumkun degil uyumuyo :sinifsinif: ayrica 4 tane disi var
ne sebze yer, ne corba icer. normal yemekleri agzini surmez yani. ne pilav. ne makarna. ne kofte. guya cocuklar bunlari cok severmislaelaelaelaelae bizim kiz agzini degdirmiyo bilmiyorumkismile

evet canım ya hiç değilse oturduğum yerden sallıyorum. diğer türlü daha zor. benim kızda yemeyi azalttı bakalım ne olacak diş alttan iki tane ama öyle bir salya akıtıyo ki görsen dişlerin hepsi birden çıkacak sanırsın ama görünürde bişey yok hayırlısı

kızlar ben yanına yatıyorum sarılıp uyuyoruz gunde bır kez uyuyoruz ama ıyıce uykusu geldıgınde aksamda 9 bucukta uyuyoruz...artık oglenlerı ben ıs yaparken onu yatagına koyuyorum bıraz soglenıyor bagırıyor ama uyuyor dondugumde uyumus buluyorum dıse geldı mı 4 bucuk tane var son olan uzamadı gıttı ama azıya kadar sısmıs halde....yemek konusuna gelınce off sormayın ben demıyım ıkı gun yemıyor 3 uncu gun yemeye baslıyor....tam duzeldı derken yıne yemıyor yazdan berı 11 bucuk kılo 80 cm buyumuyor aynı boyda kaldı kıloda aynı acaba durdumu gelısmesı

Ay kızlar sanırım genel bir sorun var . Bu gece uyanma meselesıne çıldırmak üzereyim. Yarım saatte bir , saatte bir uyanıyor sabaha kadar çıldırcam yaa.Zaten geç yatıyor.. Ayağımda sallıyorum, emziriyorum zar zor uyutuyorum yatırıyorumm hopp yine uyanıyor. 1 haftadır böyleyiz. Acaba acıkıyor mu diye dun gece kalktım mama yaptım yok. Döne döne yatakta bi hal oluyor. Bir sağ bi sol uyandırıyor kendini. Diş midir nedir ben anlamadım. Hiçbir dişinde bi sıkıntı çekmedik diş gibi de gelmiyor bana. Bu nedir kızlar böyle yaaaa ..Yatma vakti geldi mi darlanıyorumm..

Son düzenleme:
off kızlar boranın hala ishal ve kusma devam ediyor iki tane ilaç verdi doktoru...eğer yarında devam ederse kaka tahlili yaptırcaz :( ateşi de var bugün 37,5...
keyfi yerinde ama neden oldu acaba yaa :((((

Back
X