- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzu kızım 4.5 yasında ve geceleri kalkıyor bunun neden ne olabilir sence akannehir. ay cok acımasız oldu bu galiba. neyse umarım bu sefer gercekten dislerdendir ve sonra hep deliksiz uyur. bu aralar gercekten her yarım saatde bir uyanıyor geceler kabus gibi
Merhaba güzel anneler sizlere çok fazla katılamıyorum ama girip zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum. Benim yaramaz kızımın halen 2 dişi var sizlerde durumlar nasıl, birde kızlar eslem asla kendiliğinden uyumuyo illa sallamamı istiyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sizde hala sallıyomusunuz minikleri
Merhaba güzel anneler sizlere çok fazla katılamıyorum ama girip zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum. Benim yaramaz kızımın halen 2 dişi var sizlerde durumlar nasıl, birde kızlar eslem asla kendiliğinden uyumuyo illa sallamamı istiyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sizde hala sallıyomusunuz minikleri
selam canım...malesef benimki de ayakta sallıyarak uyuyoremerken memede uyuyordu ne güzel ama şimdi imkanı yok sallamadan uyumuyor...sadece bir iki kere bizim yatakta yanına uzandığımda uyudu
![]()
hehe selinacim aynindan ablamda da var. subatta 5. yasini dolduruyo ama geceleri hala kalkio kaydirigubbakcemile3 bide kardesi var 15 aylik o da oyle :lepi::lepi:
canim sen en azindan ayaginda salliyomussun. bizimkini kucaginda gezdireceksin koridor boyu. yoksa mumkun degil uyumuyo :sinifsinif: ayrica 4 tane disi var
ne sebze yer, ne corba icer. normal yemekleri agzini surmez yani. ne pilav. ne makarna. ne kofte. guya cocuklar bunlari cok severmislaelaelaelaelae bizim kiz agzini degdirmiyo bilmiyorumkismile
inşallahhh gülerek anlattaığımız zamanlar gelicektir...:)