canım biz de tıpkı sizin gibiyiz evde sadece beni ve babasını görüyor...arkadasların da dediği gibi bebeğinle bol bol konus evde.beraber iş yapın yaptıgın seyleri ona anlat mesela hadi kahvaltı hazırlayalım gel peynir yiyeylim salona gidelim yani herseyi onunla konusarak yap..hem öğrenmiş olur hem de onunla ilgilendiğin için daha mutlu bir bebek olur..gerçi sen de yapıyorsundur bir cogunu ama ben fikir olsun diye seyettim :))))

ben bir de her sabah parka indiriyorum hem güneşlendiriyorum yarım saat hem de cocuklarla yerlerde sürünmeyi top oynamayı cook seviyor mesela abi ve aba demeyi parkta öğrendi..evde de hadi parka gidelim der demez kapda bitiyor tırmalamaya baslıyor kapıyı..

yani yalnız olunca mecburen bize daha cok iş düşüyor her anımızı onlara ayırmamız gerekiyor

ayneeennnn kaç tane kitap gitti bir bilseniz:)))) bir de numara yapıyor eline almak istiyor sayfaları cevirip baaak baak diye sonra evet annem derken ben hoop kitap 2 parca sonra 4 ,5 6, sonra yok!!!!!!
ceylin kuzusu da hala selda diyor mu benimki selda diyor hala eşim artık evde bana anne demeye basladı halime üzülüp:2: belki benden duyar söyler diye ama yook sadece canı cok yandığında ya da düştüğünde anni diye aglayarak yanıma geliyor elini uzatıyor öptürmek için :))) ) ozaman içimin yağları eriyor işte))ama neresi agrırsa agrısın sadece elini öptürüyor poposunun üzerine dahi düşse neren agrıdı diyorum sadece elini gösteriyor enteresan sekilde :)))
ahh canım ahhh cook geçmiş olsun..bu nazardan ben de artık cook korkar oldum...benim oğlumun da bayaaa önce yüzünde ve kollarında kızarıklıklar olusmaya basladı acaba dedim sıcaktan mı ( ev cok sıcak oluyor) ama petekleri kapattık geçmedi.alerji olabilir dedim doktora götürdük yumurtadan olabilir mi diye sordum ne kadardır veriyorsun dedi 2 aydır beyazıyla veriyorum dedim olabilir kes verme dedi alerji için surup vedi içirdim 3 haftaya yakın yine geçmedi

(( ara ara kızarıklıklar iyice artıyor sivilce gibi oluyorlardı ama hiç kasımıyordu yani rahatsız etmiyordu sanırım..en sonunda bi kadın parkta bu cocukda nazar var okut sen bunu falan dedi.ben de okuyoruz sürekli dedim bir dua verdi Kuran' da bul bunu oku üfle suratına bi dene dedi..ve inanın 2 gün okuduk kızarıklıklar geçti sadece izler kaldı yavas yavas onlarda geçiyor..ben nazara inanan biriyim bunu seneler önce yasadım :2: suan da bu olunca artık daha cok korkar oldum belki ilaç yeni tesir etti belki yumurta yedirmemem ancak etkisini gösterdi belki de dualar korudu bebemi bunu tam çözemedim ama buyurulmustur ki; nazar insanı mezara deveyi kazana sokar.. Nazar neredeyse kaderi geçecekti. Nazardan Allah'ü teâlâya sığının.)
rabbim hepimizin evlatlarını korusun hatta hepimizi korusun !!! bol bol okumak lazım çünkü bazılarına gercekten cok cabuk değiyor güzel cirkin iyi kötü farketmiyor

(( :96: