benim oğlumda 20 aylık oldu...maşallah kilosu da boyuda yerinde....kelimeleri çok rahat söylüyor daha cümle kuramıyor ama:)1 den 10' a kadar bile sayıyor,baby tv'den öğrendi:) koltuk tepelerinden,sandalye tepelerinden inmiyor,çok hareketli.....tuvaletini hiç söylemiyor..hatta altını bile zorla değiştirtiyor...yemek konusunda benim oğlumda pek çiğnemiyor...gerçi ben blendırı bırakalı çok oluyor ama çiğnemektense yutmayı tercih ediyor..zorda kalırsa çiğniyor...ama ben sabırlıyım....nasılsa öğrenecek..şu an onun tüm vitaminleri minarelleri alma zamanı.....
asla çiğne diye oğlumu bunaltmıyorum..mesela kahvaltıyı da tek tek yapmıyor....o zaman bir parça yiyip masadan kalkıyor ama karıştırarak verirsem pekmezli tahinli,cevizli bademli, kuru meyveli muzlu vs herşeyi büyük bir iştahla yiyor...sırf tek tek yemiyor diye bunlardan oğlumu mahrum edemem doğrusu...zaten doktoru da bir zaman sonra kendisi karışımdan sıkılacak ve tek tek isteyecek diyor.....aynı şekilde de çiğneyecektir diye düşünüyorum....
bu arada hala emiyor benim ki o yüzden geceleri sırf emmek için çok sık kalkıyor.......herkez memeden kes diyor...ben ne yapacağımı bilmiyorum....sanırım 2 yaşına kadar emzireceğim gece de 5-10 kez kalksamda
Bizimki de hala emiyor ve gece neredeyse meme de yatıyor.Her gece sabah bıraktıracağım diye kalkıyorum sonrada kıyamıyorum.Ben de şaşkınım.Nasıl bıraktıracağım bilemiyorum...........