- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
maaşallah kızlar yeni eklenen güzel göbeklere ve içlerindeki tatlı kuzulara opuyorumnanaktan
33. haftada zeynepçiğim :asigim:
Hepinize Maşallah kızlar! Bizim bebişler terazi burcu olacak ya kısmetse, okuduğuma göre bu burçta doğanlar güzel/yakışıklı oldukları gibi güzelliklere de düşkün olurlarmış. Eh, hal böyle olunca da Ekim annelerinde bu kadar fıstık bulmaya şaşmıyorum artık. İçimizdekiler güzelleştikçe bize de yansıyor galiba zemuszemus
Hepinize Maşallah kızlar! Bizim bebişler terazi burcu olacak ya kısmetse, okuduğuma göre bu burçta doğanlar güzel/yakışıklı oldukları gibi güzelliklere de düşkün olurlarmış. Eh, hal böyle olunca da Ekim annelerinde bu kadar fıstık bulmaya şaşmıyorum artık. İçimizdekiler güzelleştikçe bize de yansıyor galiba zemuszemus
maşallah canım büyüyecek tabikiiiiiiyerimseniben....
Şeymacım çok tatlı olmuş göbüşün maşallah canım Şeniz
şeymacım maşallah göbişine de erenimize de...
şeymacım maşallah göşüne tatlımm aynı zamanda bebişinede kocaman olmuşş
sanada maşallah cnm..maaşallah kızlar yeni eklenen güzel göbeklere ve içlerindeki tatlı kuzulara opuyorumnanaktan
33. haftada zeynepçiğim :asigim:
cashmirrr şeymaa maşallah çok güzel görünüosunuz...
cashmircim maşallah fit annelerimizdensinsadece göbüşe kilo almak bu işte :hooray: Zeynep'ine de sana da kocaman maşallah
sağol gizoş teyzesi. biz kızımla cumhuriyet balosuna gittik. o yuzden böyle süslendik. yoksa senin kokoşluğunla ve güzelliğinle rekabet edebilir miyiz hiç? opuyorumnanaktanyasemincincim maşallah zeynebime ve sana bu ne güzellik yahuuu allah nazardan saklasınn mas. sağlıcakla gelsin zeynep ece opuyorumnanaktan
cashmirrr şeymaa maşallah çok güzel görünüosunuz...
cashmir ,fatıma maşallah göbüşlerinize ve içindeki meleklerinizeeeyerimseniben
teşekkürler canım, hepimize maaşallah..
cashmir fatima göbişlerinize maşallah maşallah..
Imageshack - dsc02427vn7.jpg
33+4 buda benim göbek. fırlama olucak anırım bizimkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?