2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

sağolun kızlar hepimize ve bebişlerimize maaşallah...
engidicim çok tatlı çıkmışsın...

teşekkürler kızlaar.. bahar ua senin hiç şişliğin yok ne yüzün ne elin kolun.. sen sürekli yüzdün dimi.. ondan mı acaba.. ama süper görünüyosun bence..

teşekkürler kızlaar.. bahar ua senin hiç şişliğin yok ne yüzün ne elin kolun.. sen sürekli yüzdün dimi.. ondan mı acaba.. ama süper görünüyosun bence..

yok yok benim yüzümün şişmiş hali canım bu benim yüzüm baya bi inceydi. bacaklarımda arada şişiyo. ellerimde şiş nerdeyse 3 aydır alyansımı takmıyorum... ben normalden fazla zayıf olduğum için şimdi normal insan ölçülerine geldim ve birde göbeğim var... ama çok abartı şişmedim belki yzümeninde etkisi olmuştur. gerçi 1 hafatdaır havalar biraz serin gibi yüzemiyorum...bence hameilelerin hepsi çok gzüel ve süper görünüyo benim kilo almamaktaki amcım görsellik değildi kolay doğum yapabilmekti... inşallah da o yzüemelerin ve yemelere dikakt etmemein karşılığını alırım...

Kızlar hepimizin bebişini Allah bizlere bağışlasın! Nice bayramlar görelim beraberce! Yaa ben çocuk sesine bile tahammül edemezdim, şimdi 3 hafta nasıl geçecek, nasıl sabredeceğim diye yerimde duramıyorum.:CüvCüv:

dora bebek ve annesi iyi bayramlar dilerr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…