2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Bebişimin 13.haftadaki renkli fotosu, 20.haftadan sonra da yenisini eklicem inşallah:)

arel'immmmmmmmmmm teyzesinin canı kanı herşeyiiiiiiiii=))))))) meleimmm mutluluuum heycanımmmm dünyanın en güsel warlıııı teyzen seni burda sabırsızlıkla beklioooo=))) bütün warlıım canım kanım herşeim sana feda olsun=)) ablam göbişinde süper gözüküo=) darısı herkesin başına inş..hihoyyyt

ay bayıldım göbüşlerinizee yaa alkisalkisalkis çok özendimmm :ecrin_bebek:
Allahım hayırlısıyla ve zamanı geldiğinde banada nasip etsin kocaaamannn göbüş :CüvCüv:

bebücüklerinizi ve sizi Allahım korusun

teşekkür ederiss şekerimm..rabbim gönlünüze göre wersin inşallah..

amanda aman bi oğlan annesi daha göbişe bak ne kadar da şeker maşallah göbişe ve bebişe

zeynepcimmm,green olivecim..hamaratcım maşallah göbüşlerinize ve bebişlerinize....allah nazarlardan korusunnnnnŞeniz

kızlar göbüşleriniz ne kadar güzel duruyor öyle..maşallah Allah ım korusun nazarlardan hepimizi ve bebişlerimizi..

gizem, green olive, hamarat maaşallah kızlar size de bebişlerinize de

bu da 20+5 ve 20+3' te benim göbeğim :CüvCüv:

teşekkür ederim seldacımmm
yasemincimm maşallahhhhhhhhhhhh zeynep'e ve sana

cashmir cim masallah canim..cok kilo almamissin galiba...

sağol mehaycığım, hepimize maaşallah. nerelerdesin sen? sordum birkaç kişiye kimsenin haberi yoktu senden..bebişinin cinsiyetini öğrendin mi? 3,5-4 kg. civarı aldım canım. göbeğim çok büyüdü ama bu hafta :CüvCüvpuyorumnanaktan

ben yogunluktan giremedim canim sanirim senden baska kimsede merak etmemis bir haftadir giremiyordum hic vaktim olmuyor cok yoruluyorum bazen 1 saat sonra yine ise gidicem offff..bir bitsede kurtulsam diyorum su is...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…