2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

canim simdi tartildim 68,5 kilo ciktim 4haftalikken 71 kiloydum sonra mide bulantilariyla 65 e kadar dustum 65i baz alirsak 3,5 kilo almisim ..boyum da 1,65 cm. dun ebeye bu durumu sordum endiselenme bazilari hic kilo almiyor sen yine 3,5 kilo almissin dedi mezurayla karnimi olctu 26cm cikti eger bilseydim tam 26 haftaliksin derdim de yani karnimda gelisim iyi gidiyor maasallah.7.aydan sonra kilo alimim artar diye umut ediyorum

nurefsancim masallah göisinede bebisede.. bende henüz 3kiloya yakin aldim.. merak ettim mezurayla karninin neresini ölcüyor kuzum? öyle bisey duymustum ama unutmusum..

valla ben tam goremedim bikini bol. gobek deligine kadar di sanirim yanlamasina degilge boylamasina olctu yani ama dedigim icin yattigim icin pek goremedim

aslinda hamile kaldigin kiloyu baz alirsak hic kilo almamissin bile canim ama dedigin gibi tabi onemli olan bebisin kilosu.....sen nasil besleniyorsun dikkat ediyormusun yediklerine peki??

istahim bazen kapali oluyor hic birsey yiyemiyorum zorla meyve bir kac kasik yemek okadar .ama son 2 haftadir falan istahim yerimde canim ne isterse yiyorum ama cok yiyemiyorum.

1 ay olmuş göbük eklemeyeli..gerçi son günlerde beni çıldırtan çıtı pıtılardan soora accık tombik olcam ama napalımmalzeme bu sırnaşık şey

27+4

sen koymuşmuydun kuzu göbükk?? üzülme cücüm ben de öööleyimm..çatlatıolar bunnar adamı demi:)))
yok şekerım nasıl koycamıbilmıyorum:kedi:
ama sen çok tatlısın benımde senınkı gıbı bıra popolarımız var napalım.kaydirigubbakcemile5

yok şekerım nasıl koycamıbilmıyorum:kedi:
ama sen çok tatlısın benımde senınkı gıbı bıra popolarımız var napalım.kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan ayy münücük popom war ilahii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben sana özel mesajla yollıyım nası resim koyucağını...yerimseniben

1 ay olmuş göbük eklemeyeli..gerçi son günlerde beni çıldırtan çıtı pıtılardan soora accık tombik olcam ama napalımmalzeme bu sırnaşık şey

27+4

zuzummmmmmmmmmmm çok şekersin dadlummm benimle bir akşamyemeğe gelirmisin :jeyyar: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…