2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

gülicancım maşallah süper gözüküosunnnnyerimseniben
oğluşunada kojaman maşallahhhhh
:asigim:

opuyorumnanaktan
Büyümüş mü göbüşüm. Ben aynı sanıyodum ama sizinle görüştüğümüzde 90 cm di şimdi 100 olmuşş yaw. Şaşırdım kaldım valla kafamçokkarıştı

abowwww diycem sana... :lepi:
süper görünüyon kıss tü tü tü maşallah sana ve oğluşuna

opuyorumnanaktan
Büyümüş mü göbüşüm. Ben aynı sanıyodum ama sizinle görüştüğümüzde 90 cm di şimdi 100 olmuşş yaw. Şaşırdım kaldım valla kafamçokkarıştı

maşallah canım büyümüş tabiii....
benim göbüşümde 88 cm olmuşşş:asigimğluşum baya büyümüşşş:asigim:

wee sonunda topicin manken anası gülümcanım foto koymuşşş..harikasın şekerimm maşallahh

cok tatlisin masallah sana ve minigine sadece karnin cikmis kiz ben heryerimden aldim kiloyu

Teşekkür ederisss ilkay teyzesi opuyorumnanaktan Merak ettik şimdi sende foto koysan, çünküm bana da heryerden aldım gibi geliyo

gulicaaan çok şekersin maşallahhopuyorumnanaktan

O sizin şekerliğiniz efenim opuyorumnanaktan

wee sonunda topicin manken anası gülümcanım foto koymuşşş..harikasın şekerimm maşallahh

Hehee kaydirigubbakcemile3 büyük beden manken
Şeniz

maşallah maşallah bu ne hoş bir görüntü böle maşallah bebeişe ve göbişe :asigim:

GÜLİCAN MAŞALLAH CANIM ÇOK HOŞ GÖZÜKÜYORSUN..

Süpersin gülican ,çatlattın valla ekranı kızz....

waauuuuwwwwwww iste buuuuu:lepi:

Teşekkür ederiz kısslar... Evde şişko göbükümlen otururken çok moral oldu sözleriniz opuyorumnanaktan

canım ben de merak ettim ölçtüm şimdi 110 cm :kedi:

Ben de yetişcem canım az kaldı. O kadar hızlı büyüyoki bu aralar. Hatta bu akşam yemekten sonra bi daha ölçeyim bakayım artmışmı. Tabiii bu karın sönünce çatlaklar nası olcek hiç bilemiyorumn:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…