2009 Ekim Bebekleri Bengü Teyze'sinde buluştu

:roflol: tek kız kaldı napalım zeynepcimmm

bengücüm resimler harika eline emeğine sağlık herşey süperdi zaten resimlerde son nolta olmuşlarrr

:roflol: tek kız kaldı napalım zeynepcimmm

bengücüm resimler harika eline emeğine sağlık herşey süperdi zaten resimlerde son nolta olmuşlarrr

ay cok sagol gizemcim. siz güzelsinizki fotolar güzel cıktı bayanssulusmile

Ayagınıza saglık arkadaslar evimize geldiniz. Cok ama cok güzel bir gün gecirdim sayenizde. Herzaman beklerim kapım herzaman acık size harikasınızzz olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

aybikecim ben duyurmustum siz okumadınız herhalde. kapım acık buyrun gelin buyrunnnnnnnnn

aybike canım izmir kapıları açık istediğin zaman gel

ne sıcak davet..
biliyorunuz benim bi tarafalrım yer tutmaz gezmeyi severim şuan bursa semalarındayım mesea:)
ilkbaharla yaz arası kuşadasına gelmeyi düşünüyoruz belikm yolumu düşürürüm kim bilir toplaşırız orda da:)

süper olur gel tabii canım kaydirigubbakcemile5
cok güzel masallah yaa
ama bebeklere bakmak dan sohbet bile edememissinizdir

yok canım sohbetimizide ettik mamalarıda götürdük :)) kaydirigubbakcemile3 bizim bebişler uysallar üzmüyorlar Allah'tan :ecrin_bebek:

kısmetse yaza gezelim diyoruz akrabaları, izmir, manisa, istanbul, ankara....oralara geldiğimizde yine toplaşırsanız bizde gelmek isteriz ilayımla... biz burda garip kaldık kızcemle.

valla kızlar maaşallah hepinize:))))) gizoş bu arada dora biraz incelmiş sanki.. bir ara baya bi tosuncuktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…