2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

bizim minnos 38+0 da 3390 gr cati muayenesi oldum süprizzzzz simdilik normal dogumu beklioruz ama nazli kizimizin cikmaya niyeti yok.ne acilma var ne sanci ne de dogum kanalina girmis :umursamaz::umursamaz: 5 ekime kadar normal dogmazsa sezeryan olacak buyuk ihtimalle.

arkadaşlar çok merak ettım bilen varmı aceba doğum yapan arkadaşların bebişlerın kıloları en son doktorun söyledıyle uyuyomu?

geçenlerde arkadaşım doğurdu 3,750 demişti doktor 3,950 doğdu bebek. Şimdi banada aynı doktor 3,750 dedi. bakalım kaç kilo gelecek.
Genelinde dahamı az doğuyor yoksa dahamı çok kilolu doğuyor bende merak ediyorum kuzularım...

maşallah buketcim meleğine sağlıkla hayırlı zamanda gelir inşallah...

kuzularım aynı şeyi ben de merak ediyorum... ne kadar yanılma payı var acaba :uhm:

maşallah buketcim meleğine sağlıkla hayırlı zamanda gelir inşallah...

kuzularım aynı şeyi ben de merak ediyorum... ne kadar yanılma payı var acaba :uhm:

saol canim hepimizinki insallah kaydirigubbakcemile2
olumlu yonde de oluo yanilma payi olumsuzda oluo.ablamda oglun zayif dogacak dedi dr 3750 dogdu

nurefsan cücümm 3520 gr yazmışsın kızıma ama 3250 daha benim münük kuşumm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…