2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güle güle giysin Bora paşamla Miray prensesim opuyorumnanaktan
Bengücüm bebeğe bizde bayıldık hep saçlı bebekler buluyoruz bizde kızımda yoluklayıp duruyo sonuç parmaklar saç içinde ...bulamadık şöyle güzel bebekfisfisfis

teşekkürler zümrütcüm opuyorumnanaktan

bebekle oynamaya basladı mı bile kaydirigubbakcemile3. varya kel kafalı bebekler bizde hem kücük hem büyük var. boshayallersmile

bengü iyi günlerde giysin miraycık cicilerini hepsi cok seker ohh yaz geliyor rahat edecek kuzular cıbıl cıbıl...

hepsi çok güzel elifcim,iyi günlerde giyinsin,kullansın prensesin sağlıkla inşallahopuyorumnanaktan

oh oh ne güzel seyler almısınız. iyi günlerde saglıkla kullanın insallah.
aynı topu bende miraya aldım migros 23 nisan indirimde :ecrin_bebek:

elifcim güle güle kullansın hayatım..Ama bişey söylıyeceğim madem etiketlerini koparmadın bazıları erkek için canım mavi etiketliler istersen değiştir belkı bılmıyosundur diye söylemek istedim sen bilirsin yinede ama wenice yi karış karış bildiğim için mavi etiketliler genelde erkek çünkü çoğu şeyden bizimde var sırnaşık şey

eliff canım hepsi birbirinden güzeelll bayıldık valla hepsine..ama şeymenın da dediği gibi bir cok tulumdan yeşil ve beyaz tulumlardan bizim de var :)))bilerek aldıysan resim cek ekle sen de seymayla ben eklicez:))))

hepsi çok güzel elifcim,iyi günlerde giyinsin,kullansın prensesin sağlıkla inşallahopuyorumnanaktan

teşekkür ederiz arzu teyzemize.. borayıda öptükk..Şeniz

hepsi çok güzelmiş güle güle giysin kızın...

sağol canım..

oh oh ne güzel seyler almısınız. iyi günlerde saglıkla kullanın insallah.
aynı topu bende miraya aldım migros 23 nisan indirimde :ecrin_bebek:

amin canım amin.bende topu civilden aldımm

yokcanım bilerek aldım buradaki wenice de %70 indirim varmış kız bebeklerin tarafında fazla birşey kalmamış o yüzden bende erkek bebek reyonundan aldım tamamen bilinçli yani...hem daha küçükler anlaşılmaz... ayyyy çok mu belli kısss erkek kıyafeti olduğu..:jeyyar::jeyyar:

eliff canım hepsi birbirinden güzeelll bayıldık valla hepsine..ama şeymenın da dediği gibi bir cok tulumdan yeşil ve beyaz tulumlardan bizim de var :)))bilerek aldıysan resim cek ekle sen de seymayla ben eklicez:))))

ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elifcim çok güzel şeyler almışsınız iyi günlerde giysin hayat
bu arada hangi wenice de %70 ind var yaww

ben senin cicilerini yerim hayat hanım çok güzeller annesi pazartesi günü gelirken giydir cicilerini tamammı

elifcim çok güzel şeyler almışsınız iyi günlerde giysin hayat
bu arada hangi wenice de %70 ind var yaww

canımcım atlantiste mol var ya ikinci katta onun içinde mağaza tadilata giricekmiş %70 indirim yapmışlar ben tişörtleri 5 tl ye aldım...delikafadulden

ben senin cicilerini yerim hayat hanım çok güzeller annesi pazartesi günü gelirken giydir cicilerini tamammı

teşekkür ederis şeyda tiyze pazartesi günü görüşürükkopuyorumnanaktan

kızlar yarın hem kızım için hemde kendim için alışverişe çıkıcam ankara da oturuyorum.hangi mağazalar indirimde nereye gideyim bide ben kiloluyum genç büyük beden satan bir yer biliyomusunuz.bu arada cicileriniz çok güzel

almanyadan büyük teyzemizin aldığı ciciler opuyorumnanaktan

mayomuz ve mayo bandanası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…