sulugun rengi benimde hosuma gitmedi pek ama dedigin gibi baska renk yoktu. 12 ay icin sarı vardı o güzeldi. Avent ben büyük kızımda cok kullandım ve rahat edemedim ondan almadım. Dedigim gibi renkten daha cok BPA free olmasına önem verdim bu sefer.
Evde kullanmak icinde kayınvaldem Tupperware den almıs birtane suluk ama o kapaksız ondan sadece evde kullanıyorum onu.
bengücüm ben avetin aldım suluk magic bpa free, ama akıtmıyor şimdilik
o 23 nisana kadar indirim vardı o zaman mı aldın? simdide indirim var herhalde msj gelmisti bana.
15 parca aldın ve fotograf koymuyorsun, olamaz ögle
ya ben eriniyorum resim çekip koymaya evet 23 nisandan önce aldım çok da iyi
%50 üzerinden %40 indirim vardı.
3 parçası buluştuğumuzda üzerindeydi zaten eşofman takım ve gömlek, bunun dışında 2 elbise, 1 uyku tulumu, 2 tane kolsuz çok sık bluz hatta bir benzeri ecelere gittiğinizde mirayın üzerindeki bluza benziyor, 2 tane alt eşofman, 1 tane kısa kollu kapşonlu sweat önü fermuarlı başka ne vardı 2 tane kumaşı çok hafif uzun kollu çıtçıtlı badi dışarda giymek için bu da, 2 tanede evde giymek için uzun kollu çıtçıtlı badi, ama aklımda yeni sezondaki kıyafetler var. Ben bornovadaki outlete gidiyorum ayrıca mtk sitesinde fabrika satış varmış orda da indirim olabilir kanımca...
onun dışında bizim kıyafetler annane ve teyzemizden hediye oluyor genellikle, ben çok alamıyorum o yüzden.
ama yolun düşerse kemeraltı çarşıda da çok güzel kıyafetler var, en son teyzemiz çok güzel 2 tane elbise almış aziz bebeden.
Bayıldım bayıldımm elbiseyeee güle güle giysin prenses
teşekkür ederim canım.zemuszemus
bende bugüm emreye beyaz gömlek ve papyon aldım sobeden %30 indirimdeydi ama indirimli hali bile 39 tuttu am güzel oldu bu sene hem amca hem teyze düğünü var düğünlerde giycez altına pantalon şimdilik bulamadım. resim koymaya üşeniyorum bende:)
cok tatlı cicileriniz. papilerde ne sirin ya. iyi günlerde kullanın insallah.
emrecim cok yakısıklı olucak coook. ama giydirdikden sonra bir foto koyarsın artık ececim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?