- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi hiliba
-
nurtopu kuzumm burası 2009 bebişlerinin topiği, bizim topiğe de eklesene diğer arkadaşlarımız kaçıracak :) bu arada cok guzeller canımm.
bu arada herkesin cicileri harika maşallah tüm bebişlere
canım yanlıs yere eklemısın ama
ve son parçalar
hayırrrr KSK carsıadaydık forumda nerde bulcan kız böyle kokos elbiseler. Yerli malı yurdun malı opuyorumnanaktan.
ilahi nurtopu:)
geçmişe götürdün beni bi an,güle güle kullanmak nasip olsun inş.
selinacım cicileriniz çok güzel yanlız baya iddalı dişbuğdayınız baya eğlenceli olacak anlaşılan
bilet bakmaya başlasam mı ne hehehe
evet evet burası pek yeri degil ama neyse. kücük menekseler aldım,sonra cam vazolar,renkli kum. masa süsler hazır yani. Yanliz masalara ögle uzun ortü nerden bulcam? Kagit veya ince nylon düsünüyorum bahcede olcak ya dis budayı uzun uzun masalar koyulcak. Nasıl yapcam bilmiyorum.Tek tek alsam dünya para. Bir fikirn varmı?
bursa kumaş pazarı var burda naylon bakıyım,sen bana ölçü ver renk belirt kestirtirim. Ama önce bakmam lazım.:)))))) sevindim hallettiğine, dün benim içimden menekşe tarzı çiçekler geçmişti, sen gerberalara bakınca kafanı karıştırmak istemedim, çok sevindim menekşelere
opuyorumnanaktan ben bi masalari ölcüm kactane hazırlıcaz boyları nasıl ona göre söylim sana tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?