2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni cicilerin hepsi çoook güzel bebişler güle güle giyinsinler

bengüüüüü mirayın elbisesine bittim yaaa yok yok ben ikinciyi tekrardan düşüneyim belkim kız olur :dance:
gerçi kociş kaçar gider bu sefer :roflol:

nurtopu kuzumm burası 2009 bebişlerinin topiği, bizim topiğe de eklesene diğer arkadaşlarımız kaçıracak :) bu arada cok guzeller canımm.

bu arada herkesin cicileri harika maşallah tüm bebişlere

canım yanlıs yere eklemısın ama

Kızlar ya hay siz çok yaşayın söylemeseniz ben hiç farkına varamazdım aklım bi karış havada:asigim:

hayırrrr KSK carsıadaydık forumda nerde bulcan kız böyle kokos elbiseler. Yerli malı yurdun malı opuyorumnanaktan.

ilahi nurtopu:)
geçmişe götürdün beni bi an,güle güle kullanmak nasip olsun inş.
selinacım cicileriniz çok güzel yanlız baya iddalı dişbuğdayınız baya eğlenceli olacak anlaşılan
bilet bakmaya başlasam mı ne hehehe

evet evet burası pek yeri degil ama neyse. kücük menekseler aldım,sonra cam vazolar,renkli kum. masa süsler hazır yani. Yanliz masalara ögle uzun ortü nerden bulcam? Kagit veya ince nylon düsünüyorum bahcede olcak ya dis budayı uzun uzun masalar koyulcak. Nasıl yapcam bilmiyorum.Tek tek alsam dünya para. Bir fikirn varmı?

hahahaha aybik valla ögle biraz kokos benim kızlar biliyorsun. büyük kızımın bale gösterisi var yakında ona bilet alabilirsin kaydirigubbakcemile3 Dis budayına biletsiz bekleriz :lepi:

uçak biletini kastetmiştin bebeğimmmkaydirigubbakcemile3
kumaşlara gelince pazarda kumaş satılıyorsa alabilirsin burda metresi 1 liraya 50 kuruşa kumalşar var
sandalyeleri bile süslersin o kumaşlarla?

bursa kumaş pazarı var burda naylon bakıyım,sen bana ölçü ver renk belirt kestirtirim. Ama önce bakmam lazım.:)))))) sevindim hallettiğine, dün benim içimden menekşe tarzı çiçekler geçmişti, sen gerberalara bakınca kafanı karıştırmak istemedim, çok sevindim menekşelere

opuyorumnanaktan ben bi masalari ölcüm kactane hazırlıcaz boyları nasıl ona göre söylim sana tatlım opuyorumnanaktan

oyyyyy miray' ın elbisesine bayıldım.. güle güle giysin prensesler..

mirayımın yeni cicileri çoook güzel bengücüm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…