2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda oğluşuma hediye geldi =) :dance:

teşekkürler aybike teyzesi opuyorumnanaktan

hepsi çok güzel canım,zeyneb ada'm sağlıkla güzel günlerde giyinsin inşallah boshayallersmile

arzuuuuuu hepsine de bayıldım yaaa ama su tiggerlı olanlara bittim resmen cok seviyorum onları benim sıpanın da herseyi ondan nerden aldılar ki yaaa hediye getirenlerden bi sor hele bayıldım bayıldım:)))) bora paşaya cok yakısacaklar eminim..iyi günlerde giysin insallah ..

Son düzenleme:
zeynep ciclerin cok tatlı kuzu tıpkı senin gibi kurbaaaalı olanı görmüştüm üzerinde coook dadlu olmussun.. senin süslü donunu taytını yesinler :)))))

saol selduş teyzesii ....
hepinizin cicileri, çok şeker bura küçük 3magazada ne bulursak alıyoz işte çeşit sınırlı biraz kasaba gibi oldugu için çerkezköy

cok tesekkür ederiz teyzeleri kaydirigubbakcemile3

Arzucum sanki misafir almanyadan mi geldi ne kaydirigubbakcemile2 Cok ama cok tatlı hepsi cok tatli ya. Eminim cok güzel durcak hepsi boramin üstünde.

zeynebim seninde cicilerin cok tatlı. Eee kokulu kilotlarda mı var artık. Aslında fena degil yani olumunekankayizsmile

hehe evet canım kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

boranin kiyafetleri cok yakisikli ,zeynebin kiyafetleri de kendi gibi cok guzel,gule gule giyinsinler.

mirayyyy sen bu cicileri giyip sonra duduuu ye binip gezmeye mi gidecennnnn.

cok guzel kiyafetler her zamanki gibi cok zevklisin bengucum :hooray:

teşekkürler selda teyzesi opuyorumnanaktan

dün Playskool Yaramaz toplardan aldım. Hazır indirime girmisken kacırmayalım dedim. Miray biraz korktu bakalım bugün ilk gördü daha. Zamanla alısır herhalde.

migrosta 49 liraydı sanırım bende alıcaktım ama zeynep hareket eden oyuncaklardan korkuyor alışıncada hareket etmelerini engelliyor, emekleme arkadaşı tırtılı yan yatırıyor, kıskanıyor sanırım

saolun teyzeleri evet tatlım mis gibi kokuyo ellerimizi degdikçe kokusu elimize yayılıyo bulabilirsem bikaç tane alşcam yine

selina kızların cicilerien bayıldım yaaa prensesler gibi olucaklar,ben yapadıkça şu diş buğdayını sen beni iyice gaza getiriyon vallahi neyse ben bunların hepsini doğum günümüz için yazıyorum bi köşeye:))neler yapabilirim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…