2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda bizim cicilerimizin bir kısmı..
dsc06117.jpg

dsc06118t.jpg

dsc06114n.jpg

dsc06115f.jpg

dsc06116.jpg

dsc06120o.jpg

dsc06119p.jpg

ev ayakkabımız..
dsc06121b.jpg

çok güzelmiş cicleriniz,güle güle giysin.ev ayakkabılarımız aynı ama biz daha giymeye başlamadık.şu anki ev ayakkabıları daha rahat onlar yürürken kolay olur diye duruyor.

çok güzelmiş cicleriniz,güle güle giysin.ev ayakkabılarımız aynı ama biz daha giymeye başlamadık.şu anki ev ayakkabıları daha rahat onlar yürürken kolay olur diye duruyor.

çok saol canımm bende ev ayakkabısını çok severek aldım..benim kuzum 1 aydır yürüdüğü için iyi oluyorr bide pofuduk ayakkabı alıcam daha sıcak olsun..

tüm bebekler yeni cicilerini saglıklı sıhhatli giysinler insallah...hepsine de bayıldım valla...cok sanslılar coook!!!!insallah hayatları boyunca hep böyle sanslı olurlar..
uyku nesnesi benimki hiiç kabul etmedi eline vermediğim sey kalmadı kaşık bile verdik o derece yani ama yok sadece ben olacam:((((
ev ayakkabısına gelince de ben de dün lcw da altı lastikli coraplardan aldım parkeden cok kayıyordu koşarken şimdi rahatca kuduruyor ama bir problemimiz var bu sefer
de halıların üzerinde yürüyemiyor yapısıyor paytak paytak yürümeye calısıyor ayagını burkacak diye korkup cıkardım :((((

candyelif güle güle kullanın cicişlerinizi,çok güzeller
ahhh bide benim kzım yürüse gerçi hoş çorap bile tutmuyor ayağında ayakkabı nasıl giyer hiç bilmiyorum hemen çıkartıyo istemiyo

candyelif güle güle kullanın cicişlerinizi,çok güzeller
ahhh bide benim kzım yürüse gerçi hoş çorap bile tutmuyor ayağında ayakkabı nasıl giyer hiç bilmiyorum hemen çıkartıyo istemiyo

aynı durumdayız leylaela

ne zaman yürüyecek bu velet yahu

bakıcımız bugün öğlen de yürüme antremanı yaptırıyordu kendisine

Arkadaşlar, sohbetlerinizde lütfen imalardaan, hakaret içerebilecek cümlelerden kaçının. Aksi halde ilgili kişiler ceza alacaklar..

yok benimkinin yüüceği falan tembel kızım benim...:))

boşver biraz geç yürüsünler benimkide yürümıyor ve sikayetci degilim aslında

Benimki de yürümüyoo kızlarr dert etmeyin ben hiç etmiyorum vallaa hatta hiç yürütmüyorum o gücü bulunca nasılsa yürücek demekki zamanı gelmedi diyorum hatta yürümesssimnden korkuyorum bile accık yaramazızdaaa biz :sm_cool:

Güle güle giysin prenses bizde ev patiklerinden beğenmiştik ama malesef büyük numaralar kalmıştı alamadık

dert etmiyorumda d.gününde bıcırbıcır dolansa diyodum şöyle ortalıkta...:))
yoksa bizde birazcık yaramazız...

thumb-22858.jpg
[/URL][/IMG]

gaffur pijamaları

kokoşluk her daim

burda değişik bir açıdan

umarım olmuştur

gülcin kokoş takim bir harika kız. ay eminim cok yakışcak. gaffur pijamada bir harika :1:
iyi günlerde kullansın inşallah prensesim

saol bengücüm, gaffur pijamaları çok tatlı düğmeleri arkadan yapmışlar önde tek bir düğme ve sıfır yaka çok hoş.
daha geliyor.

zeynom güle güle giyinsin cicilerini kokoş kız seni =))

dsc05296q.jpg

dsc05297x.jpg

dsc05298l.jpg

dsc05299o.jpg

biz de bugün bunları aldık oğluşumla beraber =))

Back
X