Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama beni ağlattınız annelerrr yaaaa
yazdıklarınızı okuyunca kızıma bir an önce kavuşmak istedim
13 ekim az kaldıııı meleğime kavuşmama
benim kızım da 14 ekim doğumluopuyorumnanaktanRabbim sağ salim kucağına versin inşallah..
bir geğirmenin,pırtlamanın beni bu kadar mutlu edebileceğini düşünmezdim..ve bir kuru öksürüğün bu kadar içimi parçalayacağını..sen hasta olma nolur kuzum,ben olayım senin yerine..senin yerine tüm acılarını ben çekeyim..
sizinde meleğinizi rabbm size bağışlasın sağlıklı ömürler vefrsin inşallah
bana doktor tahmini 13 ekim dedi
sizede 14 ekim dedi ve tam günündemi doğdu bebek
ben çok mrk ediyorum acaba tam zamanındamı doğcak diye
sezderyan olursa erken olur sanırımda
beni aydınlatırsanız sevinirim a.s.
sağol canım...sezeryan olursan 1 hafta 10 gün önceden alıyorlar bebeği..bizim beklenen doğum tarihimiz 17 ekimdi..daha önce sezeryan olduğum için bu da mecbur sezeryan oldu,daha erken alınabilirdi de ben istemedim..ne kadar erken doğarsa sarılığı o kadar zor atlatıyor diye duydum,anne karnında geçen 1 gün küvezde 1 haftaya eşitmiş..gerçekten de yenidoğan sarılığını kolay atlattık küveze girmedi kızım..
inşallah sezeryana gerek kalmaz senin de,tek avazda kurtulursun..mecbur kalmadıkça sezeryan olma derim ben..
bu arada ben de kontrollerimi ve doğumu izmir de yaptım..doktorun kim canım?
canım ben özel gazi de yaptım doğumumu, memnun kaldım,bi sorun yaşamadık çok şükür...benim doktorum da orayla anlaşmalıymış,5 milyar istedi verdik,napalım..ilk doğumum manisa salihli de olmuştu benim,doğumumdan sonra bebeğimi kaybettim..o yüzden 2. de çok titizlendik,parayı gözümüz görmedi..
en iyisini yapmışsınız canım
rabbbim meleği korusun ve size bağışlasın inşallah
verdiğin bilgiler için tşk ederim opuyorumnanaktan