bende 4 aylık hamıleyım henuz fota cekılmedım cekılınce bende atacam.herkeze saglıklı dogumlar.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
Hele bende bir göbişimi koyabilsem o zaman yalnız olmadığını anlarsın canım.:teytey:kızlaaar hepinizin göbüşüne maşallah ! hep öyle dedim dedim niye sende göndermiyon göbüş dedinis kara listeye alacaadınıss.göbüşümle döverim sizikaydirigubbakcemile2
şaka bir yana en şişko benim yaa :CüvCüv:
Hele bende bir göbişimi koyabilsem o zaman yalnız olmadığını anlarsın canım.:teytey:
[/URL][/IMG]
buda benim göbişimmmmmm
A. adayı..............Cinsiyet.............H.İlk kilo............şimdiki kilosu
Petibor..............Erkek...........................63........................60….
Msms...............Erkek...........................52........................53.....
Dilekakal...........Kız..............................54......................54......
Begum84..........Kız........................53.........................55.........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
Karanfil28……Erkek……………52…………………54…….
Mozijiku……..Kız………………67.5……………….66……
Ayfersmu.........Erkek...................79............ ................85........
Kardelen79…..Erkek……………70………………….71……
Ecem84………Kız………………68…………………69……
Birbelemir……Erkek……………67…………………68……
ben kilo ve cinsiyet çizelgesinide buraya aktarıyorum bilginize kızlar...
merhaba bende eylül annesiyim..şu an 14+3 hamileyim..kablom yok resim koyamıyorum ama ikinci çocuğum olduğu için göbeğim normalden büyük...:) 5 aylık gibi duruyor...Buhafta hareketlerini de hissetmeye başladım ama kasıklarımda çok ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?