2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

Maşalkah göbüşlere şekerler

bende 4 aylık hamıleyım henuz fota cekılmedım cekılınce bende atacam.herkeze saglıklı dogumlar.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

hoşgeldin cnm. Bekliyoruz sennde fotonu

kızlaaar hepinizin göbüşüne maşallah ! hep öyle dedim dedim niye sende göndermiyon göbüş dedinis kara listeye alacaadınıss.göbüşümle döverim sizikaydirigubbakcemile2
şaka bir yana en şişko benim yaa :CüvCüv:

Eklentiler

• $SPM_A0051.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 98
Hele bende bir göbişimi koyabilsem o zaman yalnız olmadığını anlarsın canım.:teytey:

Tü tü maşallah herkesin göbüşü ne kadar güzel :)) Aman içindekiler rahat mutlu olsunlar da her yanımız göbek olsa ne yazar :))

KIZLAR HEPİNİZ ÇOK HOŞ ÇIKMIŞSINIZ maşallah size ben malesef resim koyamıyorum kablom yok ... sizi gördüğüm iyi oldu.... ayyy çok heycanlıyım doğuma 5.5 ay kaldı....

merhaba bende eylül annesiyim..şu an 14+3 hamileyim..kablom yok resim koyamıyorum ama ikinci çocuğum olduğu için göbeğim normalden büyük...:) 5 aylık gibi duruyor...Buhafta hareketlerini de hissetmeye başladım ama kasıklarımda çok ağrı var.

A. adayı..............Cinsiyet.............H.ılk kilo............şimdiki kilosu

Petibor..............Erkek...........................63........................60….
Msms...............Erkek...........................52........................53.....
Dilekakal...........Kız..............................54......................54......
Begum84..........Kız........................53.........................55.........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
Karanfil28……Erkek……………52…………………54…….
Mozijiku……..Kız………………67.5……………….66……
Ayfersmu.........Erkek...................79............ ................85........
Kardelen79…..Erkek……………70………………….71……
Ecem84………Kız………………68…………………69……
Birbelemir……Erkek……………67…………………68……

ben kilo ve cinsiyet çizelgesinide buraya aktarıyorum bilginize kızlar...

iyi yapmışın canım eline sağlık.

bu arada çingenecim göbişe maşallah içindekinede tabi.
bircancım çok teşekkürler sanada maşallah tatlım.

feyzacım hayırlı olsun senide sağlıkla gelsin bebişin inşallah.biz 2009 eylül annelerindeyiz bilgin olsun.

Seybay; kıs nolmuş o göbek öyle . her hafta biraz daha büyüyor. Maşallahhhh vallahi.
Çok güzell hamiş olmuşsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…