2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

aman deyim maaşlaah hepinize sağlıklı bebeklere kavuşuruz inşallah hepimiz

işte buda benim göbiş kızlar. 16+1 günlük göbiş

Eklentiler

• $SANY2178.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 73

maşallah maşallah maşallah tü tü tü.....Kız valla senin göbişe bakınca gözlerim fal taşı gibi açılıyor..Seninkiler artık ..iyice biz burdayız diyor...Çoooook güzel canım benim....

buda benim gobusum 8 nisandada cinsiyetini ogrencez yorum yapabilirsiniz ne oolacagina dair

Eklentiler

• $Snapshot_20090327.webp
    36 KB · Görüntüleme: 66

Canım maşallah sizin göbüşlerinize yaaa. Valla inanamadım. Siz hamileysiniz eğer ben neyim yaaa delikafadulden
Siz fotoğraf çekilirken bilerek göbeğinizi çıkarıyor musunuz yoksa normal şekilde mi duruyorsunuz? Benim sizinle yakından uzaktan hiç ilgim yok valla.

canim senbay 3uz tasiyorrrrrrr lonun ki normallll digerlerimizinde mesela benim ic karnim cok dar benim adet gunlerim gelmeden bile bomba gibi olurdum ama zayiflar o konuda sansli ic karinlari genis oluyor 5.5 6ayda anca cikiyor ve fazla yariklari deformeleri olmuyor cok sanslisin benceeeeeeeee:1shok:

Maşallah canım göbüşüne Ben erkek diyorum ama tutmayabilir yerimseniben

canim herkes ole diyor arkadan bakilinca hic hamile gibi durmuyorum sadece gobek aldi basini gidiyor cok hafif belim kalinlasdi oda gobusum buyudugu icin ondan erkek diyorlar yaaaaaaaaaaaaa biz bu gidisle kiz bulamayiz cocuklarimiza herkesin ki erkek bakalim hayirlisi olsunnnnnnnn ilk bebisim ilk torun olacak iki tarafdada ne olursa olsun her iki tarafdan birine ilki yasatacak yani:ecrin_bebek:

]

bu da benim göbişim

Hadi bakalım ....Ben yine dünki resmi ekledim..Ben de eylül annelerinin göbişlerini çok merak ediyorum....

Şincik bununlan idare edin. Daha sonra yenisini eklerim.

[/URL][/IMG]
buda benimkiii:sm_cool:

Ahanda buraya da ekledim :))

Eki Görüntüle 11983

bu da benim göbeğim çıkmış baya farketmemişim fisfisfis

buraya da koydum:)

bende 4 aylık hamıleyım henuz fota cekılmedım cekılınce bende atacam.herkeze saglıklı dogumlar.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

[/URL][/IMG]

buda benim göbişimmmmmm

GÜNAYDIN HANIMLAR BU SABAH CEKTIGIM FOTO :)) OGLUSUMUN YUVASI :))

41 kere masallah gobuslerinize ve bebislerinize kizlar allahim su eylul ayini cabucak getirsede kucaklarimizada alsakkkkkkkkk:CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…