işte buda benim göbiş kızlar. 16+1 günlük göbiş
buda benim gobusum 8 nisandada cinsiyetini ogrencez yorum yapabilirsiniz ne oolacagina dair
Canım maşallah sizin göbüşlerinize yaaa. Valla inanamadım. Siz hamileysiniz eğer ben neyim yaaa delikafadulden
Siz fotoğraf çekilirken bilerek göbeğinizi çıkarıyor musunuz yoksa normal şekilde mi duruyorsunuz? Benim sizinle yakından uzaktan hiç ilgim yok valla.
Maşallah canım göbüşüneBen erkek diyorum ama tutmayabilir yerimseniben
Hadi bakalım ....Ben yine dünki resmi ekledim..Ben de eylül annelerinin göbişlerini çok merak ediyorum....
Şincik bununlan idare edin. Daha sonra yenisini eklerim.
[/URL][/IMG]
buda benimkiii:sm_cool:
Kızlar topiğimize ekledim ama tabi hepsinin burda derli toplu şekilde olması daha iyi diye buraya da ekleyeyim dedim.. Evet Denizcim yaa maşallah göbüşüne çok güzel olmuş...
Benimki daha net olarak belli değil hatta duyanlar hadi canım sen mi hamilesin diyorlar:)))
Hem de 4 aylık diyorum çok şaşırıyorlar :)))
buraya da koydum:)
bende 4 aylık hamıleyım henuz fota cekılmedım cekılınce bende atacam.herkeze saglıklı dogumlar.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
kızlaaar hepinizin göbüşüne maşallah ! hep öyle dedim dedim niye sende göndermiyon göbüş dedinis kara listeye alacaadınıss.göbüşümle döverim sizikaydirigubbakcemile2
şaka bir yana en şişko benim yaa :CüvCüv:
[/URL][/IMG]
buda benim göbişimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?