2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

ayy maşallah sanada canımmm.ben sana kız diyom bacım.

sanada maşallah şekercim.seninde erkek diyom.(falcı bacı oldum ay) :)

Maşallah tatlım. Ben kıza benzettim seniin göbüşü.

Maşallah şekerim. Erkek gibi duruyor sanki seninkide

ayyyyyyyyyyyyyyyy kizlar ilk defa siz kiz dediniz yaaaaaa:sm_cool::sm_cool: herkes erkek diyor beni yakindan gorenler ne bu bole tek gobek cikmis geri kalanyok falan ..vs...

ayyyyyyyy insallahhhhhh yaaaaa ama ben erkek gordum ruyamdaaaaaa genelde tutuyor ruyalarim ama hayirlisi sonucda ilk bebisim her tarafdada ilk olacak ne olursaaaaaadelikafadulden

sendemi benim gibi erkek diyenlere burun kıvırıyonn:) ama bana herkez erkek diyoo yaaaaaaaaa....... bende minik bi kızım olsun diyorum ama hayırlısı oglusumuda isterim tabikide:ecrin_bebek:

Offf çok minik çıkmış. Bu resim eklemenin kolay bir yolu yok MU? ıllaki internetten girip yükleyip mi buraya aktaracağız.

hepiniz bu göbüşlerle okadar güzel ve tatlısınızkı dilerim rabbim en kısa zamanda bızede yasattırır sizlerde sag salım bebişleriizi kucagınıza alırsınız inş

ya kızlar bende koycam göbüşümü fakat benim resimler dev gibi çıkıyor küçültemiyorum...gerçi benimkide aynen dilekakalın göbüşü gibi varlıgıyla yoklugu belli degil ama koymak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…