2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

sendemi benim gibi erkek diyenlere burun kıvırıyonn:) ama bana herkez erkek diyoo yaaaaaaaaa....... bende minik bi kızım olsun diyorum ama hayırlısı oglusumuda isterim tabikide:ecrin_bebek:

canım bence erkek bu. bi arkadasımda böyle karnı yukarda bidee hadi hayırlısı ama..

canim hayirlisi olsunda offffffffffffffffffff kiz bebekler daha tatli oluyorlar cilveliler ve en onemlisi kiz cocuklari erkeklere gore daha hayirli evlat.hasda oldugunda sana bir bardak su veriyorlar erkeklerin umrunda bile olmuyorrrrrrrr allah hayirlisini versin canim ama gozum hep kiz elbiselerindeeeeeeeeeeeee:ecrin_bebek:

hayirlisi olsun canim ben seninkini tatli bir prensese benzetiyorum ama hayirlisi olsun sen nezaman ogreneceksin cinsiyetini?

ay hadi işallah bi komsum kız diyo bide sen gerisin hepsi erkek diyo dur bakalım:) hatta iddaya giren bile var:))

bende maşallah 18 hafta olmanın şerefine koyayım göbüşümüüüüü

Eklentiler

• $Fotoğraf-0184.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 28
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben resim koyamıyorum koysamda dev gibi oluyo napcem ben....nası küçültcem resimleri...

ay kızlar bu sefer becerdim galiba. ayfercim saol cnm....

Eklentiler

• $SDC11119.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…