2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

erkek bebekler 40.haftaya kadar bekliyolarmış ama:çok üzgünüm: ben .normal doğum istiyorum..21 eylül doğum tarihim miş.yani bayram nasıl olucak bilmiyorum artık hadi hayırlısı:)

ya bnmde oğlum olucak nasipse sende bendensin bende hayırlısıyla normal doğum olsun istiyorum ama herşey Allah tan sağ salim alalım kucağımıza da daha çok zmn var ....:CüvCüv:

cnmm aşkbu arkadaşıma anlattım benim sat 17 aralkıkdı ama yumurtlama takibi görürken gec yumurtlama oldu bende ne zaman yumurtladım bilmiyorum aam gec oldu yani o yüzden 17 aralığa görede tutmuyo drlar boyutuna gelişimine göre 16 haftalık dediler cnmm arada 1 hafta oynuyo ama 16 haftalık

ya kızlar sizin cinsiyetler ne zaman belli oldu...12 haftalıkken doktorum erkege benziyor dedi...16 haftalıkken yani cuma tekrar girdim bu seferde kıza benziyor dedi...ayy çıldırcam meraktan sizce kızmıdır erkekmi :):):):)

cnm bana dr um 12 haftalıkken erkek gibi dedi ve minicik pipi gibi bişi gördük 18haftada erkek olduğu netleşti ama 12.haftada dr um net demedi erkek diye tahmin sadece ...bende gördüğüm için pipiyi ama tecrübeli bi dr ise %90 tuttutuyolar cnm

peki bebegin sag kasıkta veya sol kasıkta durmasıyla alakası varmı cinsiyetin kızalr siz hiç böyle bişe duydunuzmu...sizin bebekler hangi tarafınızda daha çok hissediyorsunuz...ve cinsiyetleriniz ne...

Günaydınn eylül ayının güzel anne adayları :içelim: Nslsınız. Bende uyandım sabah acayip belim ağrıyodu ama şimdi gecti..

günaydın güsel anneler iyi hatalar olsun inşallah

nasılsın canım keyfin nasıl ben kızım çok özledim 25 Nisan da detaylı ultrasyona gidicem ama uzun zaman görmeyince özlüyorum aydan aya gitmek kötü oluyor neden 2 haftada bir gitmiyoruz yaaaaa
senin oğluşun nasıl

günaydın güzel annişler
emin değilim ama galiba bebeğimin hareketlerini hissettim sabah umarım bebeğimdir

gun aydın kızlar.
deniz canım bende hıssettıklerımden emın olamıyordum ama buyuk ıhtımalle oğlum:)

günaydın Meryem
umarım bebeklerimizdir çok güzel bir duyguymuş umarım bundan sonra hep hissederiz

bende rüyamda goırdum karnımda nasıl hareketlıydı. eşime gösteriyordum hep kacırıyordu. deflarca yer değiştirdi. dışardan bile görünüyorddu hareketi. sonra esimde gördü. oğlum ellerını ayaklarını kafasını karnıma dayamıstı. dısardan elı ayagı bellıydı. sonra beni ısırıyordu ama canımı yakması bile hoşuma gıdıyordu:):)

iyidir inşallah oğlum bende iyim uykumuz var arada kasığıma ağrı giriyor midemde iyi sayılmaz

Günaydın herkese..
Sonunda ben de öğrendim. Kızım olacakdelikafadulden Gerçi her iki şekilde de çok mutlu olacaktım ama öğrenmek çok heyecan verici.. Üçlü testimize de çok güzel dedi doktor. Bizde herşey yolunda yani. Umarım herkes iyidir. Mutlu haftalar...

Günaydın fıstıklar. Hepinize iyi bir hafta dilerim. Umarım herkes iyidir. Yeni aramıza katılan arkadaşlarda hoşgelmişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…