2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bunları dun aldım denk geldı dıe.yoksa ızmırı beklıorumdelikafadulden

Eklentiler

• $100_3127.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $100_3128.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 39
aa meryemım olsun tabe.bu hamıle kadının beynı ıkıye bolundu ya ona ver dıtlum.allahım hayrlara cıkarsın.ınsallah yakında yersın soyle okkalı bı depık:))

aa meryemım olsun tabe.bu hamıle kadının beynı ıkıye bolundu ya ona ver dıtlum.allahım hayrlara cıkarsın.ınsallah yakında yersın soyle okkalı bı depık:))

sağol canım :1hug: tepiki yerimde keşke birde oyle elını ayagını dayasa ısırsa:)

canım hayırlı olsun kızın:teytey:

Ayy kızlar şuan gözleirm doldu yaa ağlıyom mutluluktan herkes cinsiyetlerininde yazmış minik kıyafet resimleri koymuş çok mutluyum Allahım bizlere bu günleride nasip ettiği için. Bende prşmbe günü dr gitcem bakalım benimkide prens mi prensesmi öğrencez inşallah tabii hayırlısıyla... çooooooooooook heyecanlıyımmmmmmmmm bebeğim seni çook seviyorum yavrummmmm benimmmm :dance:

sağol canım :1hug: tepiki yerimde keşke birde oyle elını ayagını dayasa ısırsa:)

bak 3 haftan kalmıs allahın ıznıyle o zaman cok rahat hıssedıcaksınız sımdı o seyırmelerı o mu deılmı dıosunuz ya gazınız yoksa normalde oluosa boyle goz seyırmesı gıbı pıt pıt odur ellerını acıp kapamasıymıs o seyırmeler..ben mtfak tezgahına falan yaslanınca sıkısıo beyefendı nası tepıklıo ama.gunese cıkayım,yemek pısırırken yemek kokusundan sonraa meyve yıyınce oyle kıpırdak oluo kı.artık baska hareketlerle karıstrman mumkun dııl ıcınden bısey elıyle ayagıyla ıtıo resmen.dun esım maca gıdıcek ya gtme dıorum olmaz dıo.o sırada bı tepık yedım aha dedım.esım noldu dıo tekmelıo ddım esım dıo aslan oglum az daha buyu senı de gotrcem tamam.hah dedım o da gtsın ben yıone kalım tek basıma.:))

saolun kızlar allah gıydırmeyı nasıp etsın ıns aldıklarımızı.daha gusellerı daha ıyılerı sızlerın olsun ınsallah:1hug:

günaydın kızlaarrr :)
rüyamda kuzinim ölmüştü ve sabaha kadar ağladım, çok sıkıntılı bi rüyaydı...
çıktığı var ve dayım olmaz diyordu, kesin bişey var dedim sabah kalkınca... kesin veriyor dayım olacak artık...
şimdi aradı, onay çıkmış yakında nişanlanacaklar...

çok güzel bişey aslında, zıplıyor olmam lazım...
ama öyle garip bi haldeyim ki...
kendinde hiçbişey anlamıyor insan, sevdiği birinin mürvetinde görüyor herşeyi...
ağlayasım var ama işyerindeyim...
zor tutuyorum kendimi... Rabbim hayırlısıyla olmasını nasip etsin şu işin...

kızlar agustos annelerının ıstanbul ayagı toplanmıs gecen gun fotoları da eklemısler.sıra sıra dızılıp profılden hepsı poz vermısler o kadar komık kı hepsı koca gobek:)

babalar zaten dört gözle mac için beklıyor sıpaları:) evet canım hıssetmeye az kaldı. artık bıraz daha net hıssedıyorum. dun sankı hıssedeck gıbı esıme dıyorum çabuk koy elını:) ben daha emın değilken adama hıssedırıcem delikafadulden

kalbı temız ınsansın vesselam.hadı hyrlısıyla nasıp etsın rabbim.bu arada sen aglayamazsın cınım hamılesın:CüvCüv:

kalbı temız ınsansın vesselam.hadı hyrlısıyla nasıp etsın rabbim.bu arada sen aglayamazsın cınım hamılesın:CüvCüv:

sorma canım yaa, zaten sulugözün tekiydim daha beter oldum, ota çiçeğe ağlar oldum senağlama
şimdi de gözlerim doluyo doluyo balkona çıkıyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ne zormuş meğer yaa kendinde hiç bişey anlamıyor insan kesinlikle...

günaydın kızlar nasılsınız? bebekler nasıl haftasonunuz güzel gecmiştir umarım.

bana neyı tembıhlıo bılıomusun ızmıre gıdıcem ya hafta sonu ıns.hıcbısey alamadan once galatasaraystore a gıdıcekmısım forma alcakmısım en kucugundendelikafadulden
ama gercekten cok sevımlı oluo sıpalar oyle formayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…