bunları dun aldım denk geldı dıe.yoksa ızmırı beklıorumdelikafadulden
aa meryemım olsun tabe.bu hamıle kadının beynı ıkıye bolundu ya ona ver dıtlum.allahım hayrlara cıkarsın.ınsallah yakında yersın soyle okkalı bı depık:))
Günaydın herkese..
Sonunda ben de öğrendim. Kızım olacakdelikafadulden Gerçi her iki şekilde de çok mutlu olacaktım ama öğrenmek çok heyecan verici.. Üçlü testimize de çok güzel dedi doktor. Bizde herşey yolunda yani. Umarım herkes iyidir. Mutlu haftalar...
sağol canım :1hug: tepiki yerimde keşke birde oyle elını ayagını dayasa ısırsa:)
bak 3 haftan kalmıs allahın ıznıyle o zaman cok rahat hıssedıcaksınız sımdı o seyırmelerı o mu deılmı dıosunuz ya gazınız yoksa normalde oluosa boyle goz seyırmesı gıbı pıt pıt odur ellerını acıp kapamasıymıs o seyırmeler..ben mtfak tezgahına falan yaslanınca sıkısıo beyefendı nası tepıklıo ama.gunese cıkayım,yemek pısırırken yemek kokusundan sonraa meyve yıyınce oyle kıpırdak oluo kı.artık baska hareketlerle karıstrman mumkun dııl ıcınden bısey elıyle ayagıyla ıtıo resmen.dun esım maca gıdıcek ya gtme dıorum olmaz dıo.o sırada bı tepık yedım aha dedım.esım noldu dıo tekmelıo ddım esım dıo aslan oglum az daha buyu senı de gotrcem tamam.hah dedım o da gtsın ben yıone kalım tek basıma.:))
günaydın kızlaarrr :)
rüyamda kuzinim ölmüştü ve sabaha kadar ağladım, çok sıkıntılı bi rüyaydı...
çıktığı var ve dayım olmaz diyordu, kesin bişey var dedim sabah kalkınca... kesin veriyor dayım olacak artık...
şimdi aradı, onay çıkmış yakında nişanlanacaklar...
çok güzel bişey aslında, zıplıyor olmam lazım...
ama öyle garip bi haldeyim ki...
kendinde hiçbişey anlamıyor insan, sevdiği birinin mürvetinde görüyor herşeyi...
ağlayasım var ama işyerindeyim...
zor tutuyorum kendimi... Rabbim hayırlısıyla olmasını nasip etsin şu işin...
kalbı temız ınsansın vesselam.hadı hyrlısıyla nasıp etsın rabbim.bu arada sen aglayamazsın cınım hamılesın:CüvCüv:
babalar zaten dört gözle mac için beklıyor sıpaları:) evet canım hıssetmeye az kaldı. artık bıraz daha net hıssedıyorum. dun sankı hıssedeck gıbı esıme dıyorum çabuk koy elını:) ben daha emın değilken adama hıssedırıcem delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?