herkese günaydın...folic acid alımı gebelikten önceki 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında çok önemli..
ben solgar'ın folacin'ini 1 sabah 1 akşam alıyorum..ihmal etmeyin sakın..
Rica ederim cnm. Tek kese görünmüş olabilir ama içinde iki tane bebiş olabilir. Kalp atışlarını duymadın dimi henüz?
yok cnm henüz duyamadık kalp atışlarınıbir tek kese vardı. ama nokta gibi bişi vardı dr. bak bu bebek olabilir dedi ama belli belirsiz nokta kadar dı
selammmm....ben çok yeni anne adayıyım.....kasıklarım ağrıyor....bu normal mi?daha çok sol taraf...
selammmm....ben çok yeni anne adayıyım.....kasıklarım ağrıyor....bu normal mi?daha çok sol taraf...
evet cnm çok normal
seninde ağrımış mıydı?ne zaman geçti?
Güzel Eylül anneleri hepinize günaydınlar,
ne kadar çok ilerlemişsiniz yetişemiyorum sayfalara, maşallah
Aramıza yeni katılan tüm anneler hoşgediniz, ne kadar büyük bir aile olduk
arkadaşlar ben çok kötü grip oldum, burnum gözüm hep akıyor, başımda çok ağrıyor, szilerde de grip olan var mıydı, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirima.s.
Güzel Eylül anneleri hepinize günaydınlar,
ne kadar çok ilerlemişsiniz yetişemiyorum sayfalara, maşallah
Aramıza yeni katılan tüm anneler hoşgediniz, ne kadar büyük bir aile olduk
arkadaşlar ben çok kötü grip oldum, burnum gözüm hep akıyor, başımda çok ağrıyor, szilerde de grip olan var mıydı, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirima.s.
Güzel anne adayları,
nolur yardım edin, bu sadece meyve ve vitaminle geçeçeğe benzemiyor ve bebişime bir zararı dokunurmu
arkadaşlar bişey sorcam size bem dün kontrole gittim ve 6+5 günlük hamileym diğer kontrol için 6hafta sonraya randevu verdi çok geç deilmi 12 haftalık olcak bebişim ikili testi yapcakmış ama 6 haffta bana çok uzun geldi
bide kan ilacını hamilelere 5.ayda verirlermiş bu doğrumu...?bunları söyleyen arkadaşımda 5 aylık hamile offf hergün bşey çıkıyor gelde takma kafana yaaa..........
çok teşekkür ederim mozijiku, flower-85 ve nazyaz ,a.s.
söylediklerinizi yapacağım, şu an işyerindeyim ama perşembe ve cuma için izin alacağım,
pazartesiye kadar yokum,
hepiniz aman kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, sakın benim gibi hasta olmayın,
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?