ya arkadaşlar 8. haftaya girdim ama hiçbişi hissetmiyorum çok korkuyorum ultrasona hiç girmedim daha.korkumdan gidemiyorum
Canım bence geç kalmadan gitmelisin çünkü ilk muayene çok önemli. Kesenin var olup olmadığı Allah korusun dış gebelik durumunda tüplerin zarar görebilir ve tekrar anne olman çok zor olabilir. O nedenle gidip bir an önce bu konuları netleştirmelisin, hata yapmışsın.
hoş geldin bengii
dilekakal sen kalp atışlarını duydun mu canım. ben cuma gidicemde çok heyecalanıyorumkaydirigubbakcemile5
merhabalar kızlar . . . .
merhaba canım hosbuldum nasılsın
Merhaba canım. Herşey yolunda di mi?
saol canım ya iş güç çalışıyoruz çok zor olsada
bu arada listede adım cansu_yum olarak kayıtlı onu flower olarak değiştirimisin rumuzumu değiştirdide sana zahmet sen yapıyosun listeyi galiba
Canım bizim gittiğimiz doktorun ultrson makinesinde bebeğin kalp atışları duyulmuyormuş.
Biraz eski model galiba:))) Ama kalp atışlarını ekrandan gördük. Umarım sende cuma günü hayırlısıyla meleğinin kalp atışlarını duyar ve görürsün....
canım buarada banada folbiol verdi doktor sordum onu hiç bi farkı yok birini 3 tane içiyosun bunuda 1 tane günde içiyosun bitane içmek daha iyi dedi böle saçma bi açıklama yaptı ama fark yok sanırım
neden korkuyorsunki canım? artık gitmen lazım. Bebişini merak etmiyormusun?
neyi 3 tane içiyosun folik plusı mı ? az once bi yazı buldum kopyaladım simdi onda da aynı acıklamayı yapmıslar ben yine de doktoruma gidince sorayım bi....bu arada liste epey geride sanırım bulup degistireyim canım
ya merak etmez olurmuyum...doktorlar bana tüp bebek demişti ama kendiliğinden oldu bişey çıkcak diye korkuyorum en kısa zamanda gitmem lazım biliyorum bi cesaretimi toplasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?