2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

lerda hoş geldin canım

bu arada gaz ve şişlik için doktorum bana ilaç yazdı ve her yemeğe biraz kimyon kullan ve rezene çayı iç dedi sizinde bilginiz olsun arkadaşlar

ya arkadaşlar 8. haftaya girdim ama hiçbişi hissetmiyorum çok korkuyorum ultrasona hiç girmedim daha.korkumdan gidemiyorum

Canım bence geç kalmadan gitmelisin çünkü ilk muayene çok önemli. Kesenin var olup olmadığı Allah korusun dış gebelik durumunda tüplerin zarar görebilir ve tekrar anne olman çok zor olabilir. O nedenle gidip bir an önce bu konuları netleştirmelisin, hata yapmışsın.

dilekakal sen kalp atışlarını duydun mu canım. ben cuma gidicemde çok heyecalanıyorumkaydirigubbakcemile5

kafama takılan bisey var daha onceki hamileligimde folik plus kullanmıstım simdi doktorum folbiol verdi sankı dandik bi ilaç gibi geliyor bana ama oncekini dusundugumde siz ne kullanıyorsunuz?

dilekakal sen kalp atışlarını duydun mu canım. ben cuma gidicemde çok heyecalanıyorumkaydirigubbakcemile5

Canım bizim gittiğimiz doktorun ultrson makinesinde bebeğin kalp atışları duyulmuyormuş.
Biraz eski model galiba:))) Ama kalp atışlarını ekrandan gördük. Umarım sende cuma günü hayırlısıyla meleğinin kalp atışlarını duyar ve görürsün....

Merhaba canım. Herşey yolunda di mi?

canım iki gundur ensemde korkunç agrı vardı hep yattım ne fena biseymis yaaa ense koku derler ya orası bas agrımda yoktu sadece ense agrısı su an hafifledi ama yinede var neden oldu anlayamadım bende.................sen nasılsın canım bebisin nasıl bakalım :1hug:

saol canım ya iş güç çalışıyoruz çok zor olsada

bu arada listede adım cansu_yum olarak kayıtlı onu flower olarak değiştirimisin rumuzumu değiştirdide sana zahmet sen yapıyosun listeyi galiba

canım buarada banada folbiol verdi doktor sordum onu hiç bi farkı yok birini 3 tane içiyosun bunuda 1 tane günde içiyosun bitane içmek daha iyi dedi böle saçma bi açıklama yaptı ama fark yok sanırım

inşallah canım çok istiyorum onun kalp atışlarını duymayı. sen ne kadarlıkken öğrendin yani gördün kalp atışlarını

canım buarada banada folbiol verdi doktor sordum onu hiç bi farkı yok birini 3 tane içiyosun bunuda 1 tane günde içiyosun bitane içmek daha iyi dedi böle saçma bi açıklama yaptı ama fark yok sanırım

neyi 3 tane içiyosun folik plusı mı ? az once bi yazı buldum kopyaladım simdi onda da aynı acıklamayı yapmıslar ben yine de doktoruma gidince sorayım bi....bu arada liste epey geride sanırım bulup degistireyim canım

çok saol canım tabi yinede doktoruna sor sen emin ol bana eski gittiğim doktor vemişti folbiol ü ben doktor değiştirdim vermedi şimdi kulanmıyorum canım

ya merak etmez olurmuyum...doktorlar bana tüp bebek demişti ama kendiliğinden oldu bişey çıkcak diye korkuyorum en kısa zamanda gitmem lazım biliyorum bi cesaretimi toplasam

inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sende boşuna korkmuş olursun canım Allah gönlüne göre versin. bence en kısa zamanda git çünkü böyle belirsizlik daha kötü. ve seni dahada etkileyebilir zaman geçtikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…