hayırlı olsun cok sevındım pekı agrılar neden oluyormuş sordunmu
selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...
sagol canım ya ıcımı rahatlattın ama ınsan korkuyo elınde olmadan
selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...
Çooook sevindiiiiimmm... Allahım tamamına erdirsin canım...selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...
sigarayı bıraktım kahveyi kolayı bıraktım. onun dışında normalde yemediğim ama bebeğim için faydalı olan ne varsa yemeye başladım
yediklerinizde içtiklerinizde nelere dikkat ediyorsunuz? ben çok sevdiğim nescafeden ayrı düştüm.gerçi doktorum birkaç bardak içebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz içmiyorum.günde iki bardak çay içiyorum sadece.
İnşallah canım, dualarımız seninle :Saruboceq:ya acaba bnde sizin gibi eylül annesi olabilecekmiyim sat 2 aralık adetim 34 günde inş.olmam ve size katılabilirim..hepinize sağlıklı güzel bebişler,iyi geçen hamilelikler diliyorum.nolur sizde bana dua edin..
kızlar açık siyah çay içmenin zararı olurmu. gün içinde 3 bardak süt içiyorum ama çaydanda vazgeçemedim. onun dışında kahve ve sigarada yok.
doktorum günde iki bardak çay içebilirsin demişti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?